مایگریشن اسکیلز

ساخت وبلاگ

امحان آیلتس

امتحان آیلتس چیست؟برای موفقیت در امتحان آیلتس چه نکاتی باید بدانیم؟

امتحان آیلتس یکی از آزمون‌های معتبر زبان انگلیسی است که برای تحصیل در اکثر دانشگاه‌ها و مهاجرت به کشورها مورد نیاز است. عبارت IELTS مخفف System Inteational English Language Testing می‌باشد لذا می توان گفت امتحان آیلتس یک سیستم آزمون زبان انگلیسی در سطح بین المللی برای ارزیابی تسلط و میزان مهارت شما نسبت به زبان انگلیسی است.

 

امتحان آیلتس

 

راز‌های موفقیت در امتحان آیلتس چیست؟

برا ی موفقیت در امتحان آیلتس علاوه بر دانش زبانی، نیاز به دانستن نکات و تکنیک‌های آزمون می‌باشد. لذا ما در مایگریشن اسکیلز در این مطلب سعی در آشنا کردن شما با این نکات داریم.

 

نکته اول: دایره لغات خود را وسیع کنید.

در امتحان آیلتس محک زدن لغات در تمامی بخش‌های این امتحان مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. گسترش دایره لغات سبب می‌شود تا بتوانید در گفتار و نوشتار، با طیف وسیعی از واژگان صحبت کنید. یکی از بهترین راه‌های گسترش دایره لغات، مطالعه کردن است. سعی کنید به جای کلمات تکی، عبارات را یاد بگیرید و کلمات جدید را در مکالمه و نوشتار خود استفاده کنید.

 

هر چقدر بیشتر کلمات جدید را تمرین و در مکالمات روزمره به کار ببرید، به همان اندازه یادگیری بیشتری اتفاق خواهد افتاد.  اگر سعی کنید به دنبال تلفظ صحیح و ریشه کلمه جدید بگردید، یادگیری معنی آن به مراتب برایتان راحت‌تر خواهد شد.

 

نکته دوم:  مهارت خواندن خود را تقویت کنید.

به عقیده بسیاری از زبان‌آموزان، تست مربوط به مهارت خواندن یا Reading در امتحان آیلتس سخت‌ترین بخش این امتحان است. خواندن روزانه حتی به مقدار کم نه تنها مهارت‌های شما را تقویت می‌کند بلکه دایره لغات شما را گسترش می‌دهد. روزنامه و مجله بخوانید. در حین خواندن، معنی کلمات را حدس بزنید و پیش روید. متن‌ها را به‌صورت هدفمند بخوانید. در متن به دنبال چه اطلاعاتی هستید و اینکه بعد از خواندن متن چه چیزی را به دست خواهید آورد؟

 

اگر هدف شما کسب اطلاعات سطحی در مورد موضوعی است، متن را سریع مرور کنید و عنوان ها و خلاصه ها را بخوانید. در شرایطی که اطلاعات بیشتری نیاز دارید، می توانید متن را با دقت بیشتری بخوانید. مثلا باید مقدمه ها و خلاصه ها را با دقت بخوانید. در متن های آزمون های استاندارد مانند امتحان آیلتس، خواندن دقیق پاراگراف اول و آخر (یا حداقل جملات اول و آخر آنها) پیشنهاد می شود. اما بقیه متن را می توانید به سرعت از مقابل چشم بگذرانید. درون متن باید دنبال کلمات کلیدی باشید.

 

امتحان آیلتس

 

نکته سوم: نوشتن را تمرین کنید.

برای تقویت مهارت نوشتاری در امتحان آیلتس، سعی کنید زیاد بنویسید. زیاد بخوانید و از متون علمی و غیرعلمی برای یادگیری استفاده کنید.  شما بایستی از خواندن به عنوان منبعی برای تقویت تمرکز در نوشتن استفاده کنید. هر چقدر بیشتر متون به زبان انگلیسی را مطالعه کنید ایده بهتر و بیشتری برای نوشتن خواهید داشت.  با مطالعه‌ی متون انگلیسی خود را در معرض ساختار‌های متفاوت گرامری قرار می‌دهید و کلمات جدید را در جایگاه صحیح شان یاد می‌گیرید. این کلمات و ساختارها کمک به ‌سزایی به بهتر نوشتن شما می‌کنند. سعی کنید بعد از مطالعه متون انگلیسی، خلاصه‌نویسی کنید.

 

یکی از اشتباهات بزرگی که ممکن است انجام دهیم فکر کردن به فارسی هنگام نوشتن به انگلیسی است. به یاد داشته باشید که قرار نیست ترجمه کنید. طبیعتاً همه‌ی ما به زبان مادری قادر به نوشتن جملات پیچیده‌تر و سنگین‌تری هستیم که معادل آنها را در انگلیسی هنوز یاد نگرفته‌ایم. همچنین بسیاری از کلمات و ساختارهای دستور زبان، از زبانی به زبان دیگر قابل ترجمه‌ی مستقیم نیستند.

 

لذا نوشتن جملاتی که کاملاً منطبق با جمله‌بندی ما در زبان مادریمان باشد تقریباً غیر‌ممکن خواهد بود و در نظر نگرفتن این اصل باعث ایجاد ایرادهای ساختاری زیادی در متن نهایی ما خواهد شد.
مقاله روز اول شما با پیش از زمان برگزاری امتحان آیلتس، بایستی خیلی متفاوت باشد. از نوشتن، ترسی نداشته باشید. هیچ دیکته نانوشته‌ای، غلط ندارد!

 

نکته چهارم: روی روان صحبت کردن کار کنید.

برای موفقیت در آزمون IELTS، مهارت صحبت کردن (Speaking) شاید یکی از تعیین کننده‌ترین بخش‌ها باشد. به همین خاطر برای تقویت مکالمه زبان انگلیسی نیاز به تمرین مستمر دارید. یکی از بهترین روش‌ها برای تقویت مکالمه این است که صدای خودتون رو ضبط کنید. یک موضوع رو انتخاب کنید، درباره‌اش صحبت کنید. در صحبت کردن عجله نکنید.

 

دیدید گاهی اوقات حرف‌ها قبل از این که بهشان فکر کنید بر زبانتان می‌آید؟ برای این که این حالت پیش نیاید، سرعت حرف زدنتان را کم کنید اما به جای آن جملات را شمرده شمرده و بی نقص ادا خواهید کرد. فیلم‌ها رو به همراه زیرنویس انگلیسی و دوبله نشده ببینید. البته صرف دیدن فیلم خیلی کمکی به مکالمه نمی‌کند، باید دیدن فیلم را به دید آموزش زبان ببینید. یعنی به جملات دقت کنید، هر سکانس را چند بار ببینید و جملات را با بازیگر تکرار کنید، این می‌تواند برای تقویت مکالمه مفید باشد.

 

امتحان آیلتس

 

انگلیسی فقط یک امتحان نیست بلکه یک زبان است. امتحان آیلتس دانش و مهارت شما را در این زبان برآورد می کند. یکی از بهترین راه های یادگیری زبان انگلیسی و گرفتن نتیجه مطلوب از آزمون آن، استفاده از آن در زندگی واقعی است. هر روزی که شما به زبان انگلیسی مکالمه ای ندارید در واقع یک فرصت را از دست داده اید.

 

نکته پنجم: مهارت‌های شنیداری خود را تقویت کنید.

برای آمادگی در امتحان آیلتس تقویت Listening، به گوش کردن مداوم نیاز دارد. هر لحظه و هر جا زبان انگلیسی را گوش کنید. سرا پا گوش دادن تا مانند زبان مادری در وجودمان بنشیند بهترین کار است. تمرین شنیداری را می‌توان با تماشای فیلم‌های مستند، اخبار به زبان انگلیسی، تماشای فیلم‌ها و سریال‌های جذاب انگلیسی زبان و گوش دادن به آهنگ‌ها انجام داد.

 

یکی از بهترین راه‌های تقویت Listening، انتقال متن شنیداری بر روی کاغذ است. به این صورت که ابتدا با دقت گوش دهیم و سپس شروع کنیم دو یا سه کلمه از چیزی که شنیده‌ایم را روی کاغذ بنویسیم و به‌تدریج تعداد کلماتی که می‌نویسیم را افزایش دهیم تا به حد نوشتن یک جمله برسیم.

 

و در انتها….

برای موفقیت در امتحان آیلتس برای خودتان هدف تعیین کنید، خواهید دید که بعد از دستیابی به آن، حس خوبی مانند فتح یک قله را خواهید داشت. ما توانایی انجام کار‌های بزرگ‌تر از تصورمان را داریم و فقط کافی است در مسیر درستی گام برداریم.

آیا شما هم برای شرکت در امتحان آیلتس آماده می‌شوید؟ اگر تمایل به مطالعه منابع آیلتس دارید، می‌توانید همین الان برای دسترسی به این منابع از سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت های مهاجرت www.migrationskills.ir  دیدن کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : امتحان آیلتس , نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 212 تاريخ : چهارشنبه 29 ارديبهشت 1400 ساعت: 16:12

9 نکته کلیدی برای موفقیت در بخش ریدینگ تافل

ریدینگ تافل یا بخش درک مطلب تافل اولین بخش و یکی از مهم‌ترین قسمت‌های آزمون تافل است. در این بخش، توانایی خواندن و آنالیز متن‌های انگلیسی ارزیابی می‌گردد. بخش ریدینگ تافل دارای 30 نمره این آزمون است که با تمرین کافی می‌توان بخش قابل توجهی از این نمره را به‌دست آورد و در واقع نقطه قوت بسیاری از داوطلبان به شمار می‌رود.

لذا با توجه به اهمیت بالای بخش ریدینگ تافل، ما در مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت در این مطلب سعی داریم با بیان 9 نکته کلیدی شما را برای موفقیت در این بخش از آزمون یاری دهیم.

 

 

TOEFL Reading1

 

1- سرعت خواندن خود را افزایش دهید.

بخش ریدینگ تافل از 3 یا 4 متن حدودا 700 کلمه‌‍ای تشکیل شده است که مدت زمان پاسخگویی به آن بین 54 تا 72 دقیقه است. بنابراین آزمون ریدینگ تافل به شدت محدودیت زمانی را به همراه دارد. پس باید بدانید اطلاعات را چگونه در متن بیابید و به سؤالات پاسخ دهید و مطمئنا در این مدت زمان کم نمی‌توانید کل متن را بخوانید و به سؤالات پاسخ بدهید.

تکنیکهای  Scanning, Skimming تا حد زیادی به شما کمک می کنند که سرعت خواندن و پاسخگویی به سوالات در شما بالا بروند.

تکنیک Skimming: به‌طور کوتاه Skimming  یعنی خواندن سریع متن به‌منظور به‌دست آوردن پیام و ایده‌ی اصلی متن. برای  Skim کردن باید روی کلمات کلیدی متن تمرکز کنید و اهمیتی به جزئیات ندهید.

 هر وقت که فقط نیاز داریم بفهمیم چکیده و پیام کلی متن چیست و لازم داریم که تصویری کلی از متن را بدست آوریم، می‌توانیم از این تکنیک استفاده ‌کنیم.

تکنیک Scanning: مهارت و تکنیک Scanning  یعنی خواندن سریع متن برای یافتن جزئیات داخل متن.

 هر زمان که نیاز باشد تا علاوه بر داشتن تصویری کلی، اطلاعاتی جزئی مثل اسامی افراد، مکان‌ها، اعداد و از این قبیل را در متن پیدا کنیم، از این تکنیک استفاده می‌کنیم. یکی دیگر از کاربردهای این مهارت، پاسخ دادن به سوالات مطرح شده از جزئیات متن است.

 

2- دایره لغات خود را افزایش دهید.

لغات اهمیتی غیر قابل انکار در آزمون های زبان دارند. تقریبا می‌توان گفت که در تمامی قسمت‌های تافل داشتن دامنه لغت خوب کمک بزرگی به شما خواهد کرد چرا که فهمیدن معنی و مفهوم یک جمله بدون دانستن مفهوم اکثر لغات آن اگر غیر ممکن نباشد، بسیار مشکل و زمان‌بر است.  دقت کنید که برای نتیجه گرفتن بهتر است هر روز به یادگیری لغت بپردازید.

 

 3- سرعت درک مطلب خود را تقویت کنید.

در بخش  TOEFL Readingو یا هر آزمون بین المللی زبان انگلیسی، مواجه شدن با کلی کلمات جدید و ناآشنا امری کاملا طبیعی است و به خاطر داشته باشید که تمام کلمات در اکثر مواقع اهمیتی ندارند و ریدینگ تست لغت نیست.

بیشتر نوع سوالات به جای درک کامل و جزبه جز متن از شما می‌خواهند اطلاعات خاصی را در متن پیدا کنید. عملا شما بدون درک کامل متن می‌توانید به خیلی از سوالات به درستی پاسخ دهید. این موضوع را در طی تمرین ها متوجه می‌شوید.

اینکه شما معنی کلمه ای را ندانید کاملا طبیعی است و از افرادی که زبان انگلیسی زبان اول آن ها نیست، انتظار می رود. دقت داشته باشید که در چنین وضعیتی باید در ابتدا آرامش خود را حفظ کنید. سعی کنید که از آن کلمه نا آشنا بگذرید و به خواندن ریدینگ ادامه دهید. اغلب شما متوجه خواهید شد که معنی کل متن برای درک کردن بسیار آسان است، حتی اگر که شما متوجه معنی برخی از کلمه ها نشده باشید.

 

4- لغات کلیدی را پیدا کرده و روی آنها تمرکز کنید.

برای بسیاری از انواع سؤالات، می توانید روی کلیدواژه ها در هر دو بخش سؤالات و انتخاب های پاسخ تکیه کنید تا به شما کمک کند که گزینه درست را انتخاب کنید. لغات کلیدی، واژه های مهمی در سؤالات هستند که باید برای یافتن جواب های سریع از آنها کمک بگیرید. لغات کلیدی تقریبا همیشه افعال، اسامی خاص یا صفت هستند.

 

5- از شماره گذاری خطوط استفاده کنید.

این قابلیت در آزمون تافل که شما می توانید هر 5 خط در متن های ریدینگ را شماره گذاری کنید، به منظور کمک کردن به شما برای دسترسی سریع تر به کلمه ها یا جملاتی که در سوال به آن ها اشاره شده است می باشد. سعی کنید که با استفاده از شماره ها، خطوط به خصوص را پیدا کنید. شما سورپرایز خواهید شد که تا چه میزان زمان ممکن است هدر برود اگر که به دنبال خط 27 یا 49 باشید.

 

6- اگر جواب سوالی را بلد نیستید آن را رها کنید و به سوال بعدی بروید.

اگر در بخش ریدینگ نتوانستید سؤال یا سؤالاتی را جواب دهید، نگران و عصبی نشوید و سعی کنید با تمرکز به سؤالات بعدی بپردازید. شما تا زمانی که وقت دارید می‌توانید به آن سؤالات برگشته و پاسخ آن‌ها را بیابید.

اگر باز هم جوابی به ذهنتان نمی رسد، از روش حذف کردن گزینه های غلط استفاده کنید تا گزینه های احتمالا درست محدودتر شوند، و بالاخره یکی از گزینه هایی که بیشتر احتمال می‌دهید درست باشد را انتخاب کنید. در TOEFL نمره منفی نداریم، پس با خیال راحت یکی از گزینه هایی که حدس می‌زنید درست باشد را انتخاب کنید.

 

Reading 2

 

 

 

7- از متن اول شروع کنید و به ترتیب جلو بروید.

به غیر از سوال های خلاصه کردن متن (Prose Summary) و تکمیل جدول (Fill in a Table) که لازم است تا کل متن را بخوانید، پاسخ اکثر سوالات به صورت منظم در متن آمده است. بنابراین ضرورتی ندارد که برای جواب دادن به سوال بعدی به ابتدای متن برویم. برای مثال اگر جواب سوال 4 را در متن پیدا کرده‌اید و حالا دنبال جواب سوال 5 هستید، قطعا باید از قسمت مربوط به سوال 4 به بعد باید دنبال جواب بگردید! با رعایت همین نکته کوچک کلی در زمان خود صرفه جویی کنید.

 

8- با ساختار و انواع مختلف سؤالات بخش ریدینگ آشنا شوید.

شما در بخش ریدینگ تافل با 10 نوع سوال مختلف روبرو می‌شوید. برخی از آنها نسبت به بقیه بیشتر تکرار می شوند و برخی از آنها زمان بر هستند. بیشتر آنها یک نمره دارند اما برخی از آنها نیز دو یا سه نمره ای هستند. 

بخشی از صورت سوال ها همیشه یکی است و برای هر سوال فقط تکرار می شود. اگر از قبل با انواع سوال ها و صورت سوال های آن ها آشنا شده باشید، نه تنها می‌توانید با تشخیص دادن نوعشان جواب بهتری برای‌شان آماده کنید، بلکه علاوه بر آن دیگر لازم نیست وقت‌تان را صرف خواندن و تحلیل توضیحات و راهنمایی های کلیشه‌ای سوالات کنید.

شما می‌توانید برای آشنایی بیشتر با ساختار و نوع سوالات بخش ریدینگ تافل به سوالات متداول ریدینگ تافل مراجعه کنید.

 

9- ۵ دقیقه را صرف مرور کنید.

بهتر است حداقل ۵ دقیقه از باقیمانده  وقتتان را صرف مرور کلی جواب هایتان کنید. شاید سوالی از قلم افتاده باشد. شاید به یکباره متوجه گزینه ی بهتری برای جواب شوید.

 

preparation TOEFL

 

و سخن آخر از نظر مایگریشن اسکیلز …

ریدینگ تافل اولین بخش در آزمون تافل است و بنابراین بار روانی زیادی برای داوطلبان دارد و عملکرد خوب در این بخش مسلما موجب می‌شود که داوطلب با آرامش و اعتماد به نفس بیش‌تری آزمون را ادامه دهد. امیدواریم با اشاره به نکات ذکر شده گامی در جهت موفقیت شما عزیزان در این آزمون برداشته باشیم.

همچنین شما می‌توانید همین الان برای دسترسی به منابع مختلف آزمون تافل در دسته‌بندی‌های موضوعی متعدد به سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت به آدرس  www.migrationskills.ir مراجعه کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : ریدینگ تافل, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 255 تاريخ : چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400 ساعت: 18:45

10 نکته کلی برای موفقیت در بخش ریدینگ آیلتس

ریدینگ آیلتس دومین بخشی است که در روز آزمون مورد سنجش قرار می‌گیرد و یکی از مهم‌ترین بخش‌های آزمون آیلتس است. در این بخش، توانایی خواندن و آنالیز متن‌های انگلیسی ارزیابی می‌گردد.

 به طور معمول، بخش ریدینگ آیلتس شامل سه بخش است که به تدریج دشوارتر می‌شوند و به طور کلی 40 سوال برای این بخش در نظر گرفته شده است.

 ریدینگ آیلتس یکی از قسمت‌هایی در آزمون آیلتس است که بسیاری از داوطلبان به خاطر سرعت پایین خواندن معمولا با کمبود زمان مواجه می شوند و زمان کافی برای پاسخ دادن به تمامی سوالات بخش ریدینگ را پیدا نمی‌کنند.

لذا ما در مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت در این مطلب سعی داریم با بیان 10 نکته کلی شما را برای موفقیت در این بخش از آزمون یاری دهیم.

 

reader1

 

1- سرعت خواندن خود را بالا ببرید.

آزمون ریدینگ آیلتس به شدت محدودیت زمانی را به همراه دارد. شما در بخش reading ، 40 سؤال دارید که باید در 60 دقیقه به آن ها پاسخ بدهید. پس باید بدانید اطلاعات را چگونه در متن بیابید و به سؤالات پاسخ دهید و مطمئنا در این مدت زمان کم نمی‌توانید کل متن را بخوانید و به سؤالات پاسخ بدهید.

تکنیکهای  Scanning, Skimming تا حد زیادی به شما کمک می کنند که سرعت خواندن و پاسخگویی به سوالات در شما بالا بروند.

تکنیک Skimming: به‌طور کوتاه Skimming  یعنی خواندن سریع متن به‌منظور به‌دست آوردن پیام و ایده‌ی اصلی متن. برای  Skim کردن باید روی کلمات کلیدی متن تمرکز کنید و اهمیتی به جزئیات ندهید.

 هر وقت که فقط نیاز داریم بفهمیم چکیده و پیام کلی متن چیست و لازم داریم که تصویری کلی از متن را بدست آوریم، می‌توانیم از این تکنیک استفاده ‌کنیم.

تکنیک Scanning: مهارت و تکنیک Scanning  یعنی خواندن سریع متن برای یافتن جزئیات داخل متن.

 هر زمان که نیاز باشد تا علاوه بر داشتن تصویری کلی، اطلاعاتی جزئی مثل اسامی افراد، مکان‌ها، اعداد و از این قبیل را در متن پیدا کنیم، از این تکنیک استفاده می‌کنیم. یکی دیگر از کاربردهای این مهارت، پاسخ دادن به سوالات مطرح شده از جزئیات متن است.

 

2- هنگام مواجه شدن با کلمات ناآشنا آرامش خود را حفظ کنید و سعی نکنید کل متن را در ریدینگ آیلتس درک کنید.

در بخش  Reading آیلتس یا هر آزمون بین المللی زبان انگلیسی، مواجه شدن با کلی کلمات جدید و ناآشنا امری کاملا طبیعی است و به خاطر داشته باشید که تمام کلمات در اکثر مواقع اهمیتی ندارند و ریدینگ تست لغت نیست.

بیشتر نوع سوالات به جای درک کامل و جزبه جز متن از شما می‌خواهند اطلاعات خاصی را در متن پیدا کنید. عملا شما بدون درک کامل متن می‌توانید به خیلی از سوالات به درستی پاسخ دهید. این موضوع را در طی تمرین ها متوجه می‌شوید.

فقط در دو نوع سوال matching و choosing a heading شما نیاز به درک جزئیات دارید. اغلب پاسخگویی به سوالات، درک دقیق یک یا چند جمله خاص را می‌طلبد و نه کل متن.

 

3- دستورالعمل ها را در ریدینگ آیلتس با دقت بخوانید.

نادیده گرفتن دستورالعمل‌ها کار اشتباهی‌ست. دستورالعمل ها برای هر سوالی متفاوت هست. به دقت سوالات و دستورالعمل‌ها را بخوانید تا به خاطر اشتباه ساده نمره از دست ندهید.

مثلا برخی داوطلبان به تعداد کلماتی که باید برای سوالات completion انتخاب کنند دقت نمی‌کنند و این اشتباه یعنی از دست دادن نمره سوالی که جوابش را هم داوطلب می‌داند.

 

4- از متن اول شروع کنید و به ترتیب جلو بروید.

پاسخ اکثر سوالات به صورت منظم در متن آمده است، بنابراین ضرورتی ندارد که برای جواب دادن به سوال بعدی به ابتدای متن برویم. برای مثال اگر جواب سوال 4 را در متن پیدا کرده‌اید و حالا دنبال جواب سوال 5 هستید، قطعا باید از قسمت مربوط به سوال 4 به بعد باید دنبال جواب بگردید! با رعایت همین نکته کوچک کلی در زمان خود صرفه جویی کنید.

 

5- زیر جملات و عبارت‌های مهم خط بکشید.

زمانی که در حال مرور کردن نکات کلیدی متن یا همان  Skim کردن آن هستید، زیر عبارت‌ها و جملات کلیدی خط بکشید که دفعه بعد راحت‌تر بتوانید جواب های مورد نظرتان را پیدا کنید.

 

6- همانطور که پیش می‌روید پاسخ‌نامه خود را تکمیل کنید.

خیلی از داوطلبان تمام وقت خود را بر روی خواندن و پاسخ دادن به سوالات می گذرانند و وقت کمی برایشان باقی می ماند تا پاسخ هایشان در پرسش‌نامه را به پاسخ نامه منتقل کنند. در محدودیت زمانی که برای خودشان ایجاد می کنند اشتباهات زیادی انجام می دهند مانند اشتباه در دیکته یا حتی جابجا وارد کردن پاسخ ها.

 بنابراین به شما توصیه می‌کنیم که پاسخ‌نامه خود را همانطور که در حال انجام تست ریدینگ هستید تکمیل کنید  و نه در پایان زمان.

 

reader2

 

7- به املا کلمات دقت کنید!

بعضی از سوالات بخش ریدینگ آیلتس به صورت تشریحی هستند یعنی باید در پاسخنامه خود در قسمت مورد نظر یک یا چند کلمه را بنویسید. حتما املا (Spelling) کلماتی که نوشته‌اید را دوباره چک کنید. شما به ازای کلماتی که در آنها حتی یک حرف هم جابجا شده باشد هیچ نمره‌ای نخواهید گرفت.

 

8- هیچ بخشی را  خالی باقی نگذارید.

حتی اگر جواب سوالی را نمی دانید سعی کنید هر پاسخی که احتمال می دهید درست باشد را بنویسید. آزمون IELTS  نمره منفی ندارد پس شانس خود را امتحان کنید، شاید پاسخ شما درست بود!

 

9-اگر جواب سوالی را بلد نیستید آن را رها کنید و به سوال بعدی بروید.

اگر نتوانستید سؤال یا سؤالاتی را جواب دهید، نگران و عصبی نشوید و سعی کنید با تمرکز به سؤالاتی بعدی بپردازید. شما تا زمانی که وقت دارید می‌توانید به آن سؤالات برگشته و پاسخ آن‌ها را بیابید.

 

10- زمان خود را مدیریت کنید.

فراموش نکنید که تنها 60 دقیقه زمان دارید که سه متن را خوانده و به 40 سوال پاسخ دهید. پس از همین حالا باید برای تقویت مهارت‌ مدیریت زمان خود هم کار کنید.

باید توجه داشته باشید که متن‌های ریدینگ آیلتس به ترتیب دشوار و دشوارتر می‌شوند. در متن سوم باید متن را با دقت بیش‌تری بخوانید و زمان بیش‌تری نیاز است. اگر به نمره‌ی بالا فکر می‌کنید باید با اعتماد به نفس بخش اول را با سرعت بیش‌تر به پایان برسانید تا برای خود زمان ذخیره کنید.

 

reading

 

و سخن آخر از نظر مایگریشن اسکیلز…

شاید کلی‌ترین پیشنهاد و اما مهم‌ترین آن برای موفق شدن در بخش ریدینگ آیلتس این است که روزانه متون به زبان انگلیسی را مطالعه کنید. روزنامه و مجله و هر آنچه که به آن علاقه دارید را بخوانید. بهترین راه تقویت مهارت ریدینگ، تمرین است و بهترین نوع آن این است که حین تمرین لذت ببرید.

خواندن روزانه حتی به مقدار کم نه تنها مهارت‌های شما را تقویت می‌کند بلکه دایره لغات شما را گسترش می‌دهد و به صورت ناخودآگاه توانایی درک مطلب شما به شکل شگفت‌انگیزی بهبود پیدا می‌کند.

اگر شما هم برای آزمون آیلتس آماده می‌شوید و  تمایل به مطالعه منابع آزمون آیلتس دارید، می‌توانید همین الان برای دسترسی به این منابع از سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت های مهاجرت به آدرس www.migrationskills.ir  دیدن کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : ریدینگ آیلتس, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 222 تاريخ : يکشنبه 19 ارديبهشت 1400 ساعت: 16:42

10 نکته طلایی برای موفقیت در بخش لیسنینگ آیلتس

لیسنینگ آیلتس یا مهارت شنیداری اولین مهارتی است که در روز آزمون مورد سنجش قرار می‌گیرد. به عقیده اکثر داوطلبان بخش لیسنینگ سخت‌ترین بخش آزمون آیلتس است.

قالب تمام آزمون‌های لیسنینگ یکسان است. آزمون لیسنینگ شامل چهار بخش است که بخش اول و دوم بر اساس موقعیت‌های اجتماعی و بخش های سوم و چهارم آکادمیک هستند. تنها یکبار هر فایل صوتی پخش می‌شود و سوالات آزمون لیسنینگ آیلتس طیف متنوعی از سوالات را در بر می‌گیرد تا بخش‌های وسیعی از مهارت شنیداری شما مورد سنجش قرار گیرد.

برای آمادگی برای بخش لیسنینگ آیلتس باید از مدت‌ها قبل توانایی شنیداری خود را به طرز چشم‌گیری بهبود ببخشید. همچنین برای موفقیت در بخش شنیداری نیاز به دانستن نکات و تکنیک‌های این بخش از آزمون می‌باشد. لذا ما در مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت در این مطلب سعی داریم با بیان 10 نکته کلی شما را برای موفقیت در این بخش از آزمون یاری دهیم.

 

Listening2

 

1- به صورت هدفمند و فعال گوش کنید.

باید سعی کنید بعد از هر بار زدن تست‌های مختلف لیسنینگ از نقاط ضعف خود آگاه شوید. مثلا باید متوجه شوید که در کدام بخش غلط‌های بیشتری دارید و فید بک بگیرید.

منظور از گوش دادن فعال این است که  از تکنیک‌‌های مناسب استفاده کنید تا دامنه لغات خود را افزایش داده، تسلط بیشتری روی گرامر پیدا کنید؛ با تلفظ آشنایی بیشتر پیدا کنید، با املای کلمات (dictation) آشنا شده و بتوانید کلمات را درست بنویسید و همین طور مهارت بازنویسی مطالب را نیز در خود تقویت کنید.

می‌توانید از تکنیک transcribe استفاده کنید. این تکنیک به این صورت می‌باشد که شما در انتهای هر جمله متوقف می‌شوید و سعی می کنید جمله یا بخش شنیده شده را بنویسید. این به تقویت مهارت دیکته شما کمک خواهد کرد فراموش نکنید که در آزمون آیلتس دیکته بخش بسیار مهمی است .

تکنیک موثر دیگر تکنیک showding یا سایه است. در این تکنیک شما باید بعد از گوینده با استفاده از تلفظ و لحن دقیق گوینده، جملات را تکرار کنید.

تکنیک دیگر نوشتن خلاصه یا  summary هست. همان طور که از عنوان آن بر می آید برای این کار شما به یک پادکست یا فایل صوتی در زمینه عمومی گوش داده و بعد از گوش دادن باید خلاصه‌ای از محتوای انتقال داده شده را بنویسید.

 

2- هر لحظه و هر جا زبان انگلیسی را گوش کنید.

برای آمادگی در امتحان آیلتس تقویت Listening، به گوش کردن مداوم نیاز دارد. هر لحظه و هر جا زبان انگلیسی را گوش کنید. سرا پا گوش دادن تا مانند زبان مادری در وجودمان بنشیند بهترین کار است. درست مثل اتفاقی که در دوران کودکی شما در محیط زندگی شما افتاد و بدون اینکه بخواهید زبان مادری خود را یاد گرفتید.

تمرین شنیداری را می‌توان با تماشای فیلم‌های مستند، اخبار به زبان انگلیسی، پادکست ها، تماشای فیلم‌ها و سریال‌های جذاب انگلیسی زبان و گوش دادن به آهنگ‌ها انجام داد. اگر در مترو یا اتوبوس هستید، حتی اگر قرار است یک مسیر نیم ساعته را طی کنید همین الان به یک پادکست گوش کنید، پادکستی که برای شما جذابیت و ارزش شنیدن دارد.

 

3-  یاد بگیرید که همزمان هم بشنوید و هم بنویسید.

تقویت مهارت های شنیداری شما بسیار مهم و ارزشمند هستند، ولی فراموش نکنید که در زمان آزمون هم زمان باید هم گوش دهید و هم بنویسید. بنابراین باید روی مهارت شنیداری خود زیاد کار کنید. یکی از تکنیک‌های مهم برای تقویت این مهارت این است که در آزمون های آزمایشی همزمان با هم به صداها گوش دهید و یادداشت برداری کنید. این تکنیک توانایی شما را در مهارت شنیداری و نوشتاری، هم زمان با هم، بالا می برد.

 

4- با ساختار بخش لیسنینگ آیلتس و استراتژی‌ها و تکنیک‌های پاسخ‌گویی به آن‌ها آشنا باشید.

در آزمون لیسنینگ آیلتس سوالات متداولی دیده می شود. این سوالات عبارتند از: سوالات چندگزینه‌ای، سوالات وصل کردنی  (Matching)، سوالات با پاسخ‌های کوتاه و… . شما باید با نوع سوالات و ویژگی‌های آن‌ها آشنا باشید تا با مواجهه شدن با آن‌ها بدانید از چه تکنیک‌ها و استراتژی‌هایی برای پاسخ به آن‌ها استفاده کنید.

شما می‌توانید برای آشنایی بیشتر بخش لیسنینگ آیلتس به سوالات متداول لیسنینگ آیلتس مراجعه کنید.

 

5- حتما با لهجه‌های مختلف آشنا شوید و سعی کنید به آن عادت کنید.

یکی از نکات مهم برای آمادگی در آزمون آیلتس این است که حتما خود را برای شنیدن تمامی لهجه های انگلیسی در آزمون آیلتس آماده کنید. برخلاف آزمون تافل که بیشتر از لهجه آمریکایی استفاده می‌شود ممکن است در آزمون آیلتس با هر لهجه ای رو به رو شوید؛ مثلا استرالیایی، آمریکایی، کانادایی، نیوزلندی و یا ترکیبی از کشور های اروپایی. بنابراین پیش از امتحان سعی کنید لهجه های مختلف انگلیسی را گوش کنید.

هر چند در این آزمون بیشتر از لهجه بریتانیایی استفاده می شود ولی هر احتمالی وجود دارد پس آمادگی لازم را داشته باشید.

 

6- تمرین کافی داشته باشید و اشتباهات خود را آنالیز کنید.

بعد از آشنا شدن و دانستن تمام موارد مربوط به بخش لیسنینگ آزمون آیلتس، لازم است خود را در شرایط امتحانی قرار داده و تمرین واقعی داشته باشید.

بعد از هر تست و چک کردن پاسخ ها، به پاسخ های غلط دقت کنید و علت غلط پاسخ دادن را بررسی کنید. به چه دلیل آن سوالات را نتوانسته اید پاسخ دهید و یا به چه دلیل پاسخ غلط داده اید، این پاسخ غلط از چه نوعی است.

این گونه آنالیز کردن پاسخ های غلط به شما کمک می کند تا نقاط ضعف و قوت خود را در این بخش شناسایی کرده و به این صورت بتوانید وقت بیشتری گذاشته و برای رفع و حل کردن آن ها اقدام کنید.

 

Listening3

 

 

7- تمرکز داشته باشید و آن را تا پایان بخش لیسنینگ آیلتس حفظ کنید.

یکی از نکات بسیار مهم برای موفقیت در بخش لیسنینگ آزمون آیلتس داشتن تمرکز و از دست ندادن آن است. در آزمون آیلتس هر لحظه ممکن است جواب در بخش لیسنینگ به شما بدهد ولی متاسفانه چون شانس مجدد را برای شنیدن ندارید احتمال از دست دادن جواب بسیار بالا می‌باشد، لذا شما نیازمندید تا حد امکان تمرکز خود را بالا برده و بر روی لیسنینگ تسلط کافی داشته باشید.

برای این کار باید تمرین زیاد داشته باشید. کسی که عادت به گوش دادن و انجام همزمان چندکار در زمان گوش دادن نداشته باشد، قادر نخواهد بود تمرکز خود را نگه دارد. بنابراین تمام تمرینات قبل از روز آزمون به داشتن تمرکز و حفظ آن کمک خواهد کرد.

 

8-  اگر جواب سوالی را نمی دانید، به سراغ سوال بعدی بروید.

اگر جواب سوالی را ندانستید، هیچ موردی ندارد، آن را رها کنید و به سراغ سوال بعدی بروید.  در این گونه موارد سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید، تمرکزتون را از دست ندهید و فقط ادامه بدهید تا این اتفاق برای سوالات بعدی تکرار نشود. نگرانی  و ناراحتی به دلیل پاسخ ندادن به یک سوال مشکلی را حل نمی کند.  استراتژی درست این است که در آخر هنگام انتقال پاسخ‌ها به برگه پاسخنامه جواب را حدس بزنید.

 

9- دستورالعمل و صورت سوال را به دقت بخوانید.

یکی از نکات مهم شرکت در لیسنینگ آیلتس این است که حتما تمام دستورالعمل ها را با دقت بخوانید. با خواندن این دستورالعمل ها متوجه می‌شوید که باید از چه تعداد کلمه استفاده کنید.

به عبارت دیگر، نوشتن پاسخ باید بر اساس تعداد مجاز کلمه باشد و به هیچ وجه نباید بیشتر نوشت. در غیر این صورت، پاسخ غلط محسوب شده و نمره‌ای به آن تعلق نمی‌گیرد.

مثلا اگر گفته شده باشد که فقط از دو کلمه استفاده کنید و شما سه کلمه به کار ببرید، قطعا پاسخ شما اشتباه خواهد بود. مثلا اگر از شما خواسته شده باشد که جای خالی زیر را پر کنید “at……pm” در پاسخ نامه فقط باید بنویسید “۵” نباید خود عبارت را یادداشت کنید.

 

10- همواره سوال بعدی را زیر نظر داشته باشید.

خیلی مهم است که بدانید که سوال بعدی چیست که جا نمانید و همانطور که گوش می کنید، منتظر پاسخ سوال بعدی نیز باشید.  این تکنیک هم در  IELTS Listening‌ و هم در Reading‌ حیاتی است، بنابراین توصیه می شود که همیشه دو سوال دو سوال در حافظه خودتان نگه دارید و به جستجو یا انتظار جواب باشید.

 

Listening3

 

و سخن آخر از نظر مایگریشن اسکیلز …

در این مطلب سعی کردیم با اشاره به یک سری نکات مهم برای موفقیت شما عزیزان در بخش لیسنینگ آیلتس گامی برداریم. اما فراموش نکنید که تنها نکته کلیدی برای موفقیت در این بخش تمرینات مکرر و پشتکار شماست.

اگر تمایل به مطالعه منابع آزمون آیلتس دارید، می‌توانید همین الان برای دسترسی به این منابع از سایت مایگریشن اسکیلز به آدرس www.migrationskills.ir  دیدن کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : لیسنینگ آیلتس, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 245 تاريخ : يکشنبه 19 ارديبهشت 1400 ساعت: 16:41

9 نکته برای موفقیت در بخش اسپیکینگ آیلتس

اسپیکینگ آیلتس معمولا چالش برانگیز‌ترین بخش آزمون برای داوطلبان شرکت در آزمون آیلتس است. اسپیکینگ آیلتس تنها بخشی از آزمون آیلتس است که در زمان جداگانه‌ای‌ برگزار و به‌صورت مصاحبه رودرو با یک ممتحن آیلتس (IELTS Examiner) انجام می‌شود.

چهار معیار در تصحیح اسپیکینگ آیلتس نقش دارند: لغات (صحت و دامنه)، گرامر (درستی و میزان استفاده از گرامر متفاوت)، تلفظ و روان بودن صحبت کردن (Fluency)  به همراه انسجام منطقی آن.

بسیاری از متقاضیان با وجود عملکرد خوب در سایر بخش‌های آزمون، به دلایل متفاوت نتوانسته‌اند در بخش اسپیکینگ آیلتس نمره مورد نظر خود را کسب کنند. لذا ما در مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت در این مطلب سعی داریم با بیان 9 نکته کلی شما را برای موفقیت در این بخش از آزمون یاری دهیم.

 

speaking3

 

 

1- اضطراب و استرس خود را کنترل کنید.

بخش اسپیکینگ آیلتس بدون تردید پراسترس خواهد بود و رویارویی با آزمونگر برای مصاحبه‌ی زنده همچنان بر استرس شرایط می‌افزاید. گرچه کمی استرس به شما کمک می‌کند که تمرکز بیشتر و نهایتا عملکرد بهتری داشته باشید. اما استرس بیش از حد در روز آزمون می‌تواند منجر به صحبت کردن تندتر و یا آهسته‌تر از حالت عادی گردد که امتیاز منفی دارد. در هر صورت اگر آزمون گر در فهمیدن صحبت‌های شما به مشکل بربخورد برای شما امتیاز منفی لحاظ خواهد کرد.

شرکت کنندگان مضطرب، معمولا اشتباهات بیشتری در صحبت های خود دارند، تلفظ آن ها ضعیف است و با صدای پایین صحبت می‌کنند. شب قبل از آزمون زود بخوابید و اطمینان حاصل کنید که تغذیه خوبی داشته باشید و در روز آزمون، به میزان فراوان آب بنوشید. سعی کنید که زودتر به مرکز برگزاری آزمون بروید.

 

2- رسمی و مودبانه صحبت کنید.

آزمون آیلتس یک آزمون بسیار مهم و بین المللی است و مدرک آن برای کار و تحصیل و مهاجرت در کشورهای انگلیسی زبان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به همین علت توصیه می‌کنیم تا در زمان مصاحبه اسپیکینگ آیلتس کاملا جدی باشید و تصور کنید که برای انجام یک مصاحبه شغلی دعوت شده‌اید. شوخی کردن با شخص آزمون گیرنده و استفاده از اصطلاحات عامیانه در این آزمون رسمی کار درستی نیست و ممکن است به کم شدن نمره شما منجر شود.

همچنین دقت داشته باشید که اگر هنگام مصاحبه مفهوم سوالی را متوجه نشدید، به جای عبارت‌هایی مثل “?What” یا “?Sorry” حتما از Could you یا Would you استفاده کنید و بگویید:

   ?Excuse me, could you repeat your question, please

 

3-  اگر مطلبی را متوجه نشدید، از ممتحن خود سوال بپرسید.

در بخش‌های اول و سوم بخش اسپیکینگ آیلتس، اگر سوال را متوجه نشدید، می توانید از ممتحن درخواست کنید سوال را دوباره از شما بپرسد و یا به شکل دیگری بیان کند. اما شما نمی‌توانید که از ممتحن خود بخواهید که یک جمله کامل را توضیح دهد، اما می‌توانید بپرسید که معنای یک کلمه به خصوصی چه می‌باشد.

همچنین شما  اگر کاملا متوجه سوال ممتحن نشدید، می توانید از او بخواهید که سوال را تکرار کند. برای پرسش این سوال، به زبان انگلیسی بگویید ”ببخشید، کامل سوال را متوجه نشدم، امکان دارد که سوال را تکرار کنید؟“.

اما دقت داشته باشید که نباید بیش از حد از این قانون استفاده کنید و از ممتحن بخواهید که همه کلمه‌ها را توضیح بدهد و یا کلیه سوال ها را تکرار کند! چنین چیزی امکان پذیر نمی‌باشد و احتمال موجب کمی عصبانی شدن ممتحن شما نیز می گردد! تنها زمانی که واقعا به کمک احتیاج دارید، سوال کنید.

 

4- در اسپیکینگ آیلتس جواب‌های کامل بدهید.

در پاسخ به هر سوالی که از شما پرسیده می شود، شما باید از جواب‌های تلگرافی بپرهیزید. دقت داشته باشید که این تست اسپیکینگ است و نیاز است که شما به ممتحن نشان دهید که زبان انگلیسی شما تا چه میزان قوی می باشد. اگر که شما تنها پاسخ های خیلی کوتاه ارائه دهید، هیچ راهی وجود ندارد که ممتحن بتواند متوجه شود که سطح اسپیکینگ شما تا چه میزان خوب است.

پس بهتر است به هر سوالی که از شما پرسیده می‌شود به کامل‌ترین شکل ممکن جواب دهید. برای نمونه، مثالی بسیار ساده می‌زنیم:

آزمون گیرنده در همان ابتدای کار احتمالا از شما خواهد پرسید اهل کجا هستید.

می‌توانید بگویید Tehran.

آیا برای آزمون گیرنده واقعا اهمیتی دارد که بداند از کدام شهر آمده‌اید؟ آزمون گیرنده می‌خواهد انگلیسی صحبت کردن و ارتباط برقرار کردن شما را ببیند. پس بگویید:

.I come from the capital of Iran, Tehran

 

ُIELTS SPEAKING

 

5- هرگز پاسخ های نوشته شده را حفظ نکنید.

اگر به شما در کتاب و یا در وبسایتی توصیه می شود که پاسخ های نوشته شده را یاد بگیرید و حفظ کنید، هرگز چنین کاری را انجام ندهید!

بسیاری از افراد با حدس تعدادی از سوالات آزمون، اقدام به حفظ یک سری جواب های کلیشه‌ای می‌کنند. اما پاسخ های شما نباید به گونه ای باشد که شخص آزمون گیرنده احساس کند که برای پاسخ دهی به سوالاتش دارید چیزی که از قبل حفظ کرده‌اید را مرور می‌کنید. جواب‌های شما در بخش اسپیکینگ آیلتس باید طبیعی، روان و غیر تکراری باشند و در واقع باید در پاسخ به سوالات، ایده‌ها و افکار خودتان را بیان کنید.

 

6- بلند و واضح صحبت کنید.

برای موفقیت در اسپیکینگ آیلتس حتما سعی کنید که کلمات را تک به تک و واضح بیان کنید. تلفظ صحیح لغات انگلیسی و رسایی صدای شما در نمره دهی از جانب ممتحن تاثیرگذار است. بنابراین بلند و واضح صحبت کنید.

باید بدانید که نوع لهجه شما در نمره آیلتس تاثیرگذار نیست. اما اگر لهجه‌ی شما طوری باشد که ممتحن متوجه کلماتی که شما می‌گویید نشود، نمره‌ی شما به شدت افت پیدا خواهد کرد.

 تلفظ (Pronunciation) و لهجه (Accent) دو مقوله جدا از هم هستند که اولی برای موفقیت در بخش اسپیکینگ آیلتس خیلی مهم است. پس اگر فکر می‌کنید کلماتی را به اشتباه تلفظ می‌کنید، حتما تلفظ صحیح آنها را تا پیش از آزمون تمرین کنید.

 

 

7- از کلمات بیش از حد ساده استفاده نکنید.

استفاده از این دسته از کلمات نشان می دهد که شما از دایره لغات محدودی برخوردارید و سطح زبان انگلیسی شما در حد قبولی در آزمون آیلتس و دریافت نمره قابل قبول نیست.

برای بیان نظرات و عقاید خود از عبارات اصطلاحی و واژگان سطح بالا و از کلمات متصل بهم (link words) استفاده کنید. بنابراین با استفاده از تکنیک‌های تقویت لغات انگلیسی واژه‌های پیشرفته تری را یادبگیرید و به کمک آنها سطح مکالمات خود را فراتر ببرید.

 

8- به همه سوالات پاسخ دهید.

بسیاری از داوطلبین آیلتس سعی می‌کنند که به سوال‌های اسپیکینگ آیلتس پاسخی ندهند، مگر اینکه از پاسخ خود مطمئن باشند. شاید این مسئله در محیط های کلاسی طبیعی باشد، اما در تست اسپیکینگ آیلتس قابل قبول نمی باشد. شما باید تلاش کنید که یک پاسخ ارائه دهید. نگران نباشید اگر که هیچ ایده‌ای ندارید که چگونه به آن سوال پاسخ دهید، اما حتما سعی کنید که یک پاسخی بیان کنید.

یکی از مشکلات رایج در بخش  speaking آیلتس مواجهه با شرایط و سوالات ناآشناست. بهترین راهکار در این مواقع داستان‌گویی و ساخت شرایط غیرواقعی و حتی دروغ گفتن است.  به خاطر داشته باشید که ممتحن دنبال راست و دروغ حرف‌های شما نیست بلکه دنبال بررسی و سنجش تسلط زبانی شما است.

اگر شما سکوت کنید و پاسخی ندهید، ممتحن مجبور خواهد بود که نمره کمی را برای آن سوال به خصوص به شما بدهد. حتی اگر شما پاسخ کم کیفیتی را ارائه دهید، بسیار بهتر از این است که هیچ پاسخی ندهید.

 

9- روی سرعت صحبت کردن و حرکات فیزیکی خود کنترل داشته باشید.

تصور زبان آموزان از افرادی که در آزمون آیلتس شرکت می کنند این است که داوطلبان با لهجه بریتیش یا امریکن و با سرعت بسیار بالا همانند یک بومی در اسپیکینگ آیلتس صحبت می کنند. در صورتی که لهجه تاثیری در نمره اسپیکینگ نداشته و شمرده و واضح صحبت کردن ضمن رعایت نکات گرامری است که باعث می شود نمره خوبی از این بخش دریافت کنید. بنابراین ریتم مناسبی رو در صحبت کردن انتخاب کنید طوری که نه خیلی تند باشد و نه خیلی آهسته.

روی حرکات فیزیکیتان نیز تسلط داشته باشید. در علم زبان بدن دست به سینه نشستن، لمس کردن صورت، دست زیر چانه گذاشتن هر کدام معنا و مفهوم خاصی را برای مخاطب تداعی می کند و روی ذهن شخص امتحان گیرنده هم ممکن است اثر مثبت یا منفی بگذارند.

 

 

Speaking2

 

 

و سخن آخر از نظر مایگریشن اسکیلز…

بسیاری از داوطلبین در بخش اسپیکینگ آیلتس دلشوره و نگرانی‌های بسیاری دارند و به نوعی چالش‌برانگیز‌ترین بخش آزمون، بخش اسپیکینگ آیلتس است. امیدواریم با اشاره به نکات ذکر شده توانسته باشیم برای موفقیت شما عزیزان در این آزمون گامی برداشته باشیم.

اگر تمایل به مطالعه منابع آزمون آیلتس دارید، می‌توانید همین الان برای دسترسی به این منابع از سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت های مهاجرت به آدرس www.migrationskills.ir  دیدن کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : اسپیکینگ آیلتس, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 220 تاريخ : يکشنبه 19 ارديبهشت 1400 ساعت: 16:41

آزمون GRE چیست؟

آزمون GRE، مخففGraduate Record Examination ، یک آزمون استاندارد هست که توسط شرکت Educational Testing Service  به اختصار ETS برگزار می‌شود. این آزمون جهت سنجش زبان انگلیسی افرادیست که متقاضی تحصیل در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا در کشورهای خارجه هستند.

در حقیقت این آزمون یک  فیلتر ورود به تحصیلات تکمیلی است و در بسیاری از دانشگاه‌ها به خصوص آمریکا و بسیاری از دانشگاه‌های  معتبر کشورهای دیگر ( اکثرا کانادا و بخش ریاضی آن در ترکیه)،  یکی از معیارهای اصلی سنجش و انتخاب دانشجوها همین آزمون GRE است.

 

 آزمون GRE به دو نوع متفاوت با نام‌های GRE General و GRE Subject برگزار می‌شود.

این آزمون شامل انواع سوالاتی است که نوع تفکر شما در زمینه‌های کسب و کار و حقوق در موسسات آموزش عالی را منعکس می‌کند. از طرف دیگر آزمون GRE Subject مهارت داوطلبین در رشته‌های بخصوصی همچون زیست شناسی، شیمی، ادبیات انگلیسی، ریاضی، فیزیک و روانشناسی را ارزیابی می‌کند.

 در ادامه ما در مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت در این مطلب سعی داریم شما را با این آزمون بین‌المللی بیشتر آشنا کنیم.

 

 

آزمون GRE مناسب چه کسانی است؟

آزمون GRE General مناسب داوطلبینی است که قصد تحصیل در دوره‌های کارشناسی ارشد (Master’s) و دکترا  (Doctoral)را دارند.  نمرات آزمون GRE توسط دپارتمان پذیرش و فلوشیپ (کمک هزینه تحصیلی) دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند و تکمیل کننده مدارک لازم برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری همچون ریز نمرات کارشناسی، توصیه نامه‌ها و دیگر مدارک هستند و شانس متقاضیان در اخذ پذیرش تحصیلی را بسیار افزایش می‌دهد.

البته رشته های علوم پزشکی نیاز به آزمون MCAT و رشته های حقوق آزمون LSAT دارند. مدارس کسب و کار هم GRE و هم GMAT را قبول می‌کنند.

 

انواع آزمون GRE کدامند؟

همانطور که گفته شد آزمون GRE خود به دو نوع Subject و General تقسیم می‌شود.

 

آزمون  GRE General:

آزمون GRE General TEST همان آزمون اصلی است که آن را به عنوان آزمون GRE  می‌شناسیم که در بیش از ۱۰۰۰ مرکز آزمون در بیش از ۱۶۰ کشور به صورت کامپیوتری برگزار می‌شود. در اکثر کشورها، آزمون به صورت مداوم در طول سال برگزار می‌شود. از این نظر دست شرکت کنندگان در انتخاب زمان و مکان مناسب باز است و می‌توانند زمان کافی برای آماده‌سازی قبل از این آزمون برای خود در نظر بگیرند. در ادامه ساختار این آزمون را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

 

 

GRE preparation

 

ساختار آزمون GRE General:

دارای سه قسمت است:

 1) اولین قسمت نگارش تحلیلی (Analytical Writing) است. در این قسمت از فرد خواسته می شود تا در موضوعاتی مشخص مطالبی را نوشته و به استدلال بپردازند. این قسمت از دو بخش تشکیل شده که در بخش اول یعنی بخش Issue معادل 45 دقیقه و در بخش دوم یعنی بخش Argument معادل 30 دقیقه زمان به داوطلب داده می شود تا انشای مورد نظر خود را به نگارش در آورد.

پاسخ در بخش Issue بصورت تایپی وارد می‌شود و شما باید برای مدیریت زمان خود بر روی مهارت تایپ خود نیز کار کنید. از نظر محتوا، این بخش شباهت زیادی به بخش Task2 امتحان آیلتس دارد.

در بخش Argument نیز داوطلب بایستی متنی را که به ظاهر منطقی و معقول می آید را به دقت خوانده و سپس با یافتن اشکالات مختلف موجود در آن، اقدام به اصلاح متن نماید.

 

2) دومین قسمت این آزمون بخش لغت و درک مطلب (Verbal) است که شامل 40 سوال است که این 40 سوال به دو بخش 20 تایی تقسیم شده‌اند که باید در ۳۰ دقیقه پاسخ داده شود.

شما در این قسمت میتوانید نمره‌ای بین 130 تا 170 کسب کنید.

این قسمت همان بخشی است که دانشجویان آن را به عنوان تست زبان می‌شناسند و در واقع توانایی‌های تحلیل زبانی فرد را مورد سنجش قرار می‌دهد. در این قسمت شرکت‌کنندگان می‌بایست به سوالاتی در قالب جای خالی، سوالات مترادف و متضاد و سوالات مربوط به درک مطلب پاسخ دهند.

 

3) سومین قسمت این امتحان که استدلال ریاضی (Quantitative) نام دارد نیز از 50 سوال در دو بخش 25 تایی تشکیل شده است. 35 دقیقه زمان برای پاسخگویی به این بخش در نظر گرفته شده است.  نمره ای که شما می‌توانید از این بخش بگیرید بین 130 تا 170 خواهد بود.

سوالات این بخش از نظر سطح آموزشی با سوالات دوره‌ی دبیرستان و پیش دانشگاهی مدارس ایران برابری می‌کند. ولی نکته‌ای که این بخش را به یکی از بخش‌های پیچیده‌ی این آزمون بدل می‌کند نیاز به سرعت عمل و از آن مهم‌تر قدرت تحلیل این سوالات و پاسخ‌ها است.

 

مراکز برگزاری در ایران

در حال حاضر این آزمون در چندین مرکز از جمله سازمان سنجش، مؤسسه فرهنگی علامه سخن، مؤسسه آموزشی معرفت، مؤسسه آموزشی امیربهادر، مرکز دانشگاه علوم پزشکی مجازی(GEMS)، دانشگاه صنعتی اصفهان، مرکز زبان های خارجی آواتاک ارومیه، دانشگاه آمل، دانشگاه شیراز و مجتمع آموزشی گسترش انفورماتیک زنجان برگزار می‌گردد.

 GRE دارای دو نوع کاغذی و کامپیوتری هست که همانند سیستم آزمون تافل برگزار می شود. هیچ معیاری برای تایید این موضوع که امتحان کامپیوتری از امتحان کاغذی سخت تر یا آسان تر است و نمره گرفتن در آن آسان تر است وجود ندارد. لازم به ذکر است که این آزمون در ایران به هر دو صورت برگزار می گردد.

 

GRE-1

 

 

آزمون GRE subject:

در این آزمون میزان دانش زبانی شما تنها در مورد موضوعاتی همچون ادبیات انگلیسی، ریاضیات، زیست شناسی، شیمی، روانشناسی، فیزیک مورد سنجش قرار می‌گیرد که شما می‌توانید نمره ای از 200 تا 990 کسب کنید.

 این آزمون به داوطلبان این رشته‌ها کمک می‌کند تا بیش از پیش خود را متمایز کنند، در واقع به شما کمک می کند نقاط قوت خود در یک رشته خاص را برجسته کنید. اگر در این رشته‌ها تحصیل می‌کنید باید وب سایت دانشکده مورد نظر را بررسی کنید تا از لزوم شرکت در این آزمون با خبر شوید.

در این نوع از آزمون GRE  نمره منفی وجود دارد و شما در صورت داشتن 4 پاسخ غلط یک نمره منفی برای شما محاسبه خواهد شد.

نکته قبل توجه اینکه این آزمون تنها به صورت کتبی برگزار شده و خبری از سوالات اینترنتی در آن نخواهد بود.

 این آزمون سه بار در سال (سپتامبر، اکتبر و آوریل) برگزار می گردد. تعدادی از دانشگاه ها شرکت در این آزمون را الزامی دانسته اما تعداد آنها کم است. اغلب در رشته­های علوم پایه شرکت در این آزمون الزامی است.

 

نکاتی پیرامون آزمون GRE

1) هزاران دانشگاه و موسسات آموزش عالی در زمینه کسب و کار و حقوق در کانادا و سایر کشورهای جهان، این آزمون را قبول می‌کنند. برای دریافت لیست کامل این موسسات به وبسایت ETS مراجعه کنید.

 

 

2) بلافاصله پس از اتمام آزمون کامپیوتری دو گزینه پیش روی شما خواهد بود: لغو امتیازات (Cancel) یا نمایش و گزارش امتیازات .(Report) اگر گزینه Report را انتخاب کنید، نمرات غیر رسمی دو بخش لغت و ریاضیات به شما نمایش داده می‌شوند (نمره بخش نگارش نیاز به بررسی دارد) و در سوابق نمرات شما ثبت و قابل مشاهده توسط موسسات آموزش عالی خواهد بود. در صورت انتخاب گزینه Cancel، نه شما و نه هیچ موسسه‌ای نمی‌تواند نمره شما را ملاحظه کند و در سوابق نمرات شما نیز ثبت نمی‌شود.

پس از ۱۰ تا ۱۵ روز پس از آزمون، نمرات نهایی آزمون در پروفایل شما قابل ملاحظه خواهند بود.

 

3) شما می‌توانید گزارش نمره (Report)   امتحان خود را برای 4 دانشگاه به صورت رایگان ارسال کنید. در صورت تمایل به ارائه نمرات به بیش از این تعداد، باید هزینه پرداخت کنید.

 

4) نمرات آزمون جی‌آر‌ای تا ۵ سال اعتبار خواهند داشت.

 

5) آزمون نوشتاری آیلتس و تافل، درک داوطلبین از لغات، گرامر و نگارش در زبان انگلیسی را ارزیابی می‌کند. اما آزمون نوشتار GRE مهارت داوطلبین در تحلیل استدلال های منطقی را نیز ارزیابی می‌کند.

 

6)  آزمون جی‌آر‌ای جنرال برخلاف آزمون GER subject نمره منفی ندارد.

 

7) انصراف از آزمون تا 4 روز پیش از آزمون امکان پذیر می باشد و در صورت انصراف حداکثر 50 درصد مبلغ پرداخت شده قابل برگشت خواهد بود.

 

8) داوطلبین می‌توانند هر ۲۱ روز یکبار و تا ۵ بار در سال در آزمون جی‌آر‌ای شرکت کنند.

 

 

GRE

 

 

جمع‌بندی از نظر مایگریشن اسکیلز

بسیاری از برنامه‌های تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکترا) و مدارس کسب و کار آمریکا و کانادا و سایر کشورها در پروسه اپلای از شما درخواست می‌کنند نمره آزمون جی‌آر‌ای (GRE) خود را برای آن‌ها ارسال کنید.

نمره بالا در این آزمون برگ برنده‌ای برای اخذ پذیرش در بسیاری از دانشگاه‌هایی است که مدرک این آزمون را معیاری برای پذیرش در نظر گرفته‌اند. این آزمون برخلاف آزمون‌های آیلتس و تافل یک آزمون منطق است و توانایی تحلیلی شما رو مورد سنجش قرار می‌دهد و هدف از این تست سنجش مهارت درک و استنتاج متون علمی دشوار است.

 

 اگر تمایل به ادامه تحصیل در آمریکا و کانادا دارید، این آزمون را کاملا جدی بگیرید .

شما می‌‌توانید همین الان برای دسترسی به منابع مختلف آزمونGRE  از سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت به آدرس  www.migrationskills.ir  دیدن کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : آزمون GRE, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 269 تاريخ : شنبه 11 ارديبهشت 1400 ساعت: 16:58

منابع آزمون PTE  چیست؟

منابع آزمون PTE کدامند؟ چگونه برای آزمون PTE  آماده شویم و چه کتاب‌هایی بخوانیم؟ اگر شما هم قصد شرکت در این آزمون را داشته باشید، حتما با این سوالات مواجه شده‌اید.

آزمون PTE یکی از آزمون‌های معتبر مشابه آزمون‌های  IELTS و TOEFL است که مورد قبول اکثر کشورهای دنیا برای مهاجرت و ادامه تحصیل است و متقاضیان علاقمند به مهاجرت به کشور استرالیا و کشورهای اروپایی می توانند از این آزمون استفاده کنند.

با توجه به سیستم امتیاز بندی استرالیا طی چند سال اخیر کسب امتیاز آزمون زبان انگلیسی به یک نیاز اصلی مهاجران مبدل گشته است و لذا قبل از هر چیزی تهیه منابع آزمون PTE از اهمیت بسیاری برخوردار است.

برای قبولی در آزمون پی ‌تی ‌ای شما باید تا جایی‌که می‌توانید تسلط و مهارت خود را در زبان انگلیسی بالا ببرید. منابع جامعی برای این آزمون وجود دارد که می‌توانید برای آمادگی در این آزمون و بالا بردن سطح دانش زبان خود تهیه کرده و از آن‌ها استفاده کنید.  ما در مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت سعی کردیم در این مطلب شما را با منابع آزمونPTE  آشنا کنیم.

 

1- کتاب The Official Guide to the PTE Academic

این کتاب یکی از منابع آزمون PTE است که در نوع خود یکتاست. کتاب شامل اطلاعاتی جامع از آزمون پی‌ تی ‌ای آکادمیک، بیش از ۲۰۰ تمرین، تحلیل پاسخ‌های نمونه، نکات آزمون و بسیاری مطالب دیگر است. این کتاب به عنوان یک راهنمای رسمی از سوی توسعه دهندگان این آزمون طراحی و ارائه شده است و شامل تمامی مواردی است که ممکن است دواطلبان در آزمون با آن روبرو شوند.

 

Official-Guide

 

2- کتاب Practice Tests Plus with key PTE Academic

با پاسخ دادن به نمونه سؤالات این کتاب می‌توانید متوجه شوید که چقدر آماده شرکت در آزمون پی ‌تی ‌ای آکادمیک هستید. این کتاب شامل تمرین‌های مشابه آزمون، چهار آزمون کامل تمرینی با سوالات مشابه آزمون اصلی، راهنمای کامل آزمون و استراتژی‌های مورد نیاز برای پاسخ دادن به سوالات هر بخش است. یکی از مزیت‌های این کتاب، داشتن پاسخنامه و راهنمای کسب نمره مطلوب است و این کتاب می‌تواند یکی از مناسب‌ترین منابع آزمون PTE برای شما می‌باشد.

 

Practice tests

 

 

3- کتاب PTE Academic Score Guide  

کتاب The PTE Score Guide برای افرادی که می خواهند با بخش های مختلف آزمون پی‌ تی ‌ای و طریقه نمره دهی آشنا شوند طراحی و تدوین شده است. این کتاب بهترین روش برای شناختن سیستم نمره در آزمون PTE است.

 

4- کتاب های EXPERT PTE ACADEMIC COURSEBOOK B1 & B2

این کتاب دارای دو سطح مختلف B1  و B2  است و  شامل ماژول‌های پیشرفته ای برای تمرین در آزمون  PTE  است. این کتاب دارای مطالب تخصصی طبقه بندی شده برای تست سطح مهارت آزمون دهنده است و به شما کمک می‌کند تا مهارت‌های خود را بهبود بخشید و در امتحان بهتر عمل کنید .

این کتاب همچنین دسترسی به MYENGLISHLAB (آزمایشگاه من) دارد که با آن به صدها آزمون آزمایشی برای آماده شدن برای آزمون PTE دسترسی خواهید یافت.

 

Expert

 

 

5- کتاب PTE ACADEMIC TESTBUILDER

کتاب  Academic Testbuilder PTE یکی از کتب محبوب در راستای ارتقا نمره وعملکرد بهتر داوطلبان در آزمون پی تی ای و همپنین شامل 4 تست کامل  می باشد. جواب های این تست‌ها  و نمونه جواب‌های ممکن به هر سوال در این کتاب ارائه داده شده است. توضیحات مربوط به سوالات و جواب‌ها نیز در انتهای کتاب قرار گرفته شده است.

 

testbuilder

 

 

6- کتاب PTE ADVANTAGE FOR ACADEMIC MODULE

این کتاب از منابع آزمون PTE  و راهنمای مناسبی برای این آزمون است. کتاب از انتشارات WILEY دارای چهار بخش است که هریک، یکی از مهارت‌های آزمون پی تی ای آکادمیک (اسپیکینگ، ریدینگ، رایتینگ و لیسنینگ) را به صورت قدم به قدم توضیح داده و نحوه پاسخ دادن به انواع مختلف سوالات را نیز بررسی کرده‌است. این کتاب شامل ۳ سری نمونه سوال است که با پاسخ و توضیحات لازم ارائه شده‌اند.

 

advantage

 

 

7-  مجموعه کتاب‌های PTE Skills Boosters

این مجموعه جهت آمادگی آزمون PTE  در مدل جنرال در  شش سطح به نگارش درآمده است. این سطح‌ها مبتدی ، مقدماتی، متوسط ، متوسط به بالا، پیشرفته و فوق پیشرفته است. مجموعه کتابهای PTE  Skills Boosters  در برگیرنده پنج آزمون کامل به همراه تمرین‌های گرامری، واژگان، نکات کاربردی و آموزش نگارش است و یکی از بهترین منابع آزمون PTE است.

 

skills_boosters

 

 

8- کتاب PTE Academic Test Taker Handbook

کتاب PTE Academic Test Taker Handbook  مجموعه‌ای از تست های آکادمیک است که در محیط کامپیوتر برگزار می‌شود. این مجموعه بصورت دقیق چهار مهارت Listening ،Reading ،  Speaking  و Writing زبان‌آموزان و داوطلبان را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهد.

 

Handbook

 

 

 

9- کتاب PTE ACADEMIC 79 PLUS

از بهترین منابع آزمون PTE می توان به این کتاب اشاره کرد. تمرکز این کتاب بر چگونگی دستیابی به نمره‌ی کامل90 در هر آزمون PTE است. برای کسب نمره‌ی کامل 90، از این کتاب همه‌ی نکات و ترفندهای مهم مورد نیاز را می‌آموزید. این کتاب دارای استراتژی‌های مختلفی برای راهنمایی شما در تهیه‌ی برنامه‌ای برای کسب نمرات بالا در آزمون است.

همچنین این کتاب برای دانشجویان سطح بالا مناسب است که به دنبال استراتژی و تمرین اضافی برای افزایش نمره خود در آزمون هستند.

pte-academic-79-plus

 

 

 

10- کتاب A MASTERPIECE OF ESSAYS 3

این کتاب به مهارت نوشتن شما در آزمون‌های آیلتس، تافل و PTE کمک می‌کند. کتاب دارای دستورالعمل‌هایی در مورد چگونگی نوشتن انشا در این آزمون‌هاست. این کتاب شامل تمامی نکات و ترفندهای لازم برای نوشتن انشایی خوب و کسب نمره‌ی بالا در آزمون است.

در جهان این تنها کتابی است که شامل چک لیست انشا (Essay Checklist)   و  جدیدترین موضوعات (Latest Topics)  است و برای مطالعه خودآموز مناسب است.

 

Master 1 | منابع آزمون PTE چیست؟

 

 

11- کتاب PTE OFFICIAL VOCABULARY 2020-2021

این بهترین کتاب واژگان است که باید داشته باشید. این کتاب شامل کلمات مهمی است که برای بخش گفتاری و نوشتاری آزمون PTE باید بدانید. این کتاب حاوی مهم‌ترین کلماتی است که شما باید برای موفقیت در بخش گفتاری و نوشتاری آزمون پی‌تی‌ای بدانید. این کتاب باعث‌ می‌شود یادگیری شما با تلاش کمتر موثرتر واقع شود و یکی از مناسب‌ترین منابع آزمون PTE است.

 

vocabulary

 

 

جمع‌بندی از نظر مایگریشن اسکیلز

از اولین ابزارهای لازم برای کسب نمره بالا در تمام آزمون‌های بین المللی از جمله آزمون PTE استفاده از کتب و منابع معتبر آن آزمون می‌باشد تا بتوانید دانش و مهارت‌های ارتباطی خود را تقویت کرده و برای شرکت در آزمون آماده شوید. در نظر داشته باشید با توجه به سطح هر یک از مهارت‌های خود در زبان انگلیسی به تهیه هر یک از منابع اقدام کنید تا بتوانید بیشترین بهره را از منبع ببرید.

همچنین اگر تمایل به مطالعه منابع آزمون PTE دارید، می‌توانید همین الان برای دسترسی به این منابع از سایت مایگریشن اسکیلز به آدرس www.migrationskills.ir  دیدن کنید.

 

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : منابع آزمون PTE, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 237 تاريخ : شنبه 11 ارديبهشت 1400 ساعت: 16:58

آزمون PTE چیست؟

آزمون PTE  چیست؟ چه تفاوتی بین آزمون PTE با سایر آزمون‌ها وجود دارد؟ آیلتس یا PTE؟ این‌ها سوالاتی هستند که افرادی که نیاز به کسب امتیاز زبان برای مهاجرت یا تحصیل به کشور انگلیسی‌زبان دارند ممکن است بپرسند.

آزمون PTE یکی از آزمون‌های معتبر مشابه آزمون‌های  IELTS و TOEFL جهت میزان سنجش و تسلط به زبان انگلیسی افرادی است که زبان انگلیسی زبان اول آن‌ها نیست و مایل به تحصیل یا کار در محیط‌های انگلیسی زبان هستند. آزمون پی‌تی‌ای مورد قبول اکثر کشورهای دنیا برای مهاجرت و ادامه تحصیل است و متقاضیان علاقمند به مهاجرت به کشور استرالیا و کشورهای اروپایی می‌توانند از این آزمون استفاده کنند.

 

 آزمون PTE مخفف Pearson Test of English توسط انتشارات پیرسون برگزار می‌شود که ناشر کتاب‌های لانگمن نیز هست. نمونه های ابتدایی این آزمون سال 1982 در دانشگاه لندن برای اولین بار برگزار شد و در سال‌های اخیر مورد علاقه بسیاری از زبان‌آموزانی بوده است که قصد مهاجرت به استرالیا و نیوزلند را داشتند.

از دلایل محبوبیت این آزمون هم می‌توان به ساده بودن این آزمون نسبت به آیلتس و تافل اشاره کرد. آزمون PTE فقط با استفاده از کامپیوتر در مراکز رسمی پیرسون برگزار می شود و از سیستم هوش مصنوعی برای نمره دهی استفاده می‌شود. همانند آیلتس و تافل هر چهار مهارت اصلی Speaking, Listening, Writing, Reading در این آزمون ارزیابی می‌شود. مدت زمان این آزمون حدود 3 ساعت است. ما به عنوان سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت قصد داریم در این مقاله شما را با این آزمون بیشتر آشنا کنیم.

 

pte1

 

کدام دانشگاه‌های جهان نتیجه آزمون PTE  را می‌پذیرند؟

مدرک PTE مورد پذیرش تمامی کشورها و دانشگاه‌های دنیا نیست، اما عاملی که باعث شده در سال‌های اخیر این آزمون طرفداران زیادی پیدا کند، پذیرش مدرک این آزمون توسط اداره مهاجرت استرالیا به جای آیلتس است.

شما می‌توانید برای اطلاع از فهرست دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و موسساتی که مدرک PTE را قبول می‌کنند، به صفحه WHO ACCEPTS IT  در وب سایت رسمیPTE  مراجعه کرده و با وارد کردن نام کشور و شهری که دانشگاه مقصدتان در آن واقع شده فهرستی از دانشگاه‌هایی که نمره این آزمون را می‌پذیرند را مشاهده نمایید. با وجود این توصیه می‌کنیم که از پذیرش یا عدم پذیرش نمره این آزمون از دانشگاه‌ها و مراکزی که میخواهید اپلای کنید، مطلع شوید. 

 

تفاوت و شباهت‌های آزمون PTE  با آیلتس و تافل

آزمون پیرسون مدتی است جا پای آیلتس و تافل گذاشته و جهانی شده است. در اینجا برخی ویژگی‌های این آزمون را بیان می‌کنیم:

1) آزمون پی‌تی‌ای مانند آزمون تافل یک آزمون کامپیوتری و اینترنتی است و قسمت مکالمه آزمون هم کامپیوتری برگزار می شود در حالی که مکالمه آیلتس به صورت حضوری و مکالمه تافل به صورت اینترنتی گرفته می شود.

 

2)  مشابه آزمون‌های آیلتس و تافل چهار مهارت اصلی مورد سنجش قرار می‌گیرد.

 

3)  در PTE علاوه بر چهار مهارت اصلی که مهارت های ارتباطی نامیده می شود، ‌ شش مهارت توانمندی نیز آزموده می‌شود: گرامر، روانشناختی، تلفظ، نوشتار، واژگان و گفتار.

 

4) نمره آزمون از 10 تا 90 محاسبه می‌شود در حالی‌که نمره آیلتس 1 تا 9 و تافل 1 تا 120 است.

 

5) تصحیح آزمون پی‌تی‌ای برخلاف آزمون آیلتس، توسط کامپیوتر انجام می‌شود و عامل انسانی در آن دخالت ندارد.

 

6) برخلاف آزمون های دیگر آزمون PTE اعتبار زمانی ندارد در حالی‌که مدت اعتبار آزمون‌های آیلتس و تافل دو سال است.

 

7) مشابه آزمون تافل تمامی بخش‌های آزمون در یک روز برگزار می‌شود در حالی‌که بخش مکالمه آیلتس، بسته به مرکز برگزاری آزمون،  ممکن است در روزی غیر از امتحان کتبی انجام شود.

 

8) تعداد کشورها و دانشگاه‌هایی که مدرک آزمون پی‌تی‌ای را پذیرش می‌کنند محدودتر از کشورهایی‌ست که مدرک آیلتس یا تافل را می‌پذیرند.

 

9) برخلاف آزمون آیلتس که نتیجه آن حدودا دو هفته بعد به‌دست متقاضی می‌سد، پاسخ آزمون PTE بعد از ۵ روز کاری قابل مشاهده است.

 

10)  آزمون PTE برخلاف آیلتس و تافل در حال حاضر در ایران برگزار نمی‌شود و برای شرکت در آزمون باید به کشورهای همسایه نظیر آذربایجان، ترکیه، عراق یا امارات مراجعه کنید.

 

11)  هزینه آزمون‌های تافل و آیلتس در کشورهای مختلف کم و بیش نزدیک به یکدیگر است اما هزینه آزمون    PTEدر کشورهای مختلف تفاوت نسبتاً زیادی با یکدیگر دارد.

 

ساختار آزمون PTE

محوریت سوالات آزمون  PTE از چهار مهارت به نام مهارت های ارتباطی (Communicative skills) ،  شامل صحبت کردن (Speaking)، خواندن (Reading)، شنیدن (Listening) و نوشتاری (Writing) تشکیل شده است. سوالات PTE بر اساس مهارت زبانی تفکیک می شوند و معمولا سوالات دو مهارت را همزمان ارزیابی می کند، اما نمره سوالات هر بخش، روی مهارت های دیگر هم تاثیر می گذارند.

علاوه بر مهارت های ارتباطی،  مهارت های دیگری به نام مهارت‌های توانمندی (Enabling skills) هم نمره تعلق می گیرد از جمله:

Grammar, Oral fluency, Pronunciation, Spelling, Vocabulary, Written discourse

ساختار آزمون PTE در جدول زیر آورده شده است.

 

مهارتفرمت سوالمدت زمان
Speaking & Writingخواندن بلند

 

تکرار جمله

توصیف تصویر

تکرار یک سخنرانی

جواب به سوالات کوتاه

خلاصه کردن متن (یک جمله)

خلاصه کردن متن (یک پاراگراف)

مقاله (20 دقیقه)

93 تا 77 دقیقه
Readingچیدن پاراگراف ها

 

پرکردن جاهای خالی

32 تا 40 دقیقه
Listeningخلاصه کردن یک بخش Speaking

 

سوالات چند گزینه ای

پر کردن جای خالی

هایلایت کردن خلاصه درست

هایلایت کردن کلمات نادرست

نوشتن جملات به شکل صحیح

45 تا 57 دقیقه

 

 

 

 

 

 

 

 

آیلتس بهتر است یا PTE؟

اگر می‌خواهید یک مدرک زبان برای پذیرش در هر کشوری داشته باشید اولین و بهترین پیشنهاد مدرک آیلتس است. اما چنانچه شما تمایل دارید که به استرالیا مهاجرت کنید و نیازمند گرفتن نمره 7 یا 8 در هر چهار مهارت می‌باشید می‌توانید به جای آیلتس در آزمون  PTE  شرکت کنید.

نمره 7 در چهار مهارت آیلتس معادل نمره 65 در PTE و نمره 8 در چهار مهارت آیلتس معادل نمره 79 در آزمون PTE می باشد و به گفته بسیاری از افرادی که در این آزمون‌ها شرکت کرده‌اند، کسب نمرات 65 و 79 در PTE بسیار ساده‌تر از کسب نمرات 7 و 8 آیلتس است و کسب نمره ۷ و بالاتر آیلتس معمولا نیاز به سطح زبان قوی و شرکت در آزمون آیلتس به دفعات مکرر است.  اما اگر نیازمند کسب نمره 6 در آیلتس که معادل نمره 50 در PTE است می‌باشید، آزمون آیلتس گزینه بهتری است زیرا می توانید در ایران و برای هر چند بار در آزمون شرکت کنید.

 

pte2

 

در طی چند سال گذشته، کسب امتیاز آزمون زبان، یک نیاز اصلی مهاجران به استرالیا می‌باشد و تجربه افراد موفق در این زمینه نشان داده است که آزمون پی‌تی‌ای تنها راه ممکن برای کسب ماکزیمم امتیاز زبان است.

ما به عنوان سایت مهارت‌های مهاجرت (مایگریشن اسکیلز) سعی کردیم در این مقاله اطلاعات مفیدی راجع به آزمون PTE در اختیار شما قرار دهیم. اگر شما هم قصد شرکت در آزمون PTE  را دارید، می‌‌توانید همین الان برای دسترسی به منابع مختلف آزمون PTE به صفحه اصلی سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت به آدرس  www.migrationskills.ir  مراجعه کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : آزمون PTE, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 219 تاريخ : شنبه 11 ارديبهشت 1400 ساعت: 16:58

آزمون سلپیپ چیست؟

آزمون سلپیپ (CELPIP) یا برنامه شاخص تسلط بر زبان انگلیسی کانادا (Canadian English Language Proficiency Index Program) یک آزمون سنجش مهارت زبان انگلیسی است که از نظر وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC)، برای اهداف مهاجرتی مورد پذیرش است. آزمون سلپیپ مناسب افرادی است که قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارند. سازمان مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا آزمونی کاملا منحصر به فرد را طراحی کرده است که از راه‌های مختلف توانایی متقاضیان مهاجرت به این کشور را در به کارگیری زبان انگلیسی مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

 در هر بخش از این امتحان، سوالاتی کوتاه و متنوع مرتبط با موقعیت‌های روزمره در زندگی از قبیل مکالمات روزمره،  نحوه برقراری ارتباط با همکاران و دوستان،  درک برنامه‌های تلویزیونی از قبیل اخبار و متن‌های نوشتاری و پاسخ به این متون تهیه و تنظیم شده‌اند که برای متقاضیان با سطح دانش زبان متوسط به بالا مناسب هستند. در آزمون سلپیپ CELPIP، مهارت زبان انگیسی افرادی که قصد مهاجرت به کانادا دارند، مورد سنجش قرار می‌گیرد لذا شرکت در این آزمون و کسب نمرات خوب برای این افراد اهمیت زیادی خواهد داشت. ما در مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت سعی کردیم که در این مقاله درباره آزمون سلپیپ CELPIP کانادا مطالب مفیدی را ارائه دهیم.

 

ساختار آزمون سلپیپ

آزمون CELPIP به دو شکل برگزار می‌شود:

1) آزمون CELPIP – General :

  1. در آزمون سلپیپ جنرال هر چهار مهارت خواندن، شنیداری ، نوشتاری و مکالمه مورد ارزیابی قرار می گیرد.

 

  1. زمان آزمون حدودا سه ساعت و نیم می باشد.

 

  1. این آزمون مخصوص متقاضیانی است که برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام می‌کنند.

 

  1. این آزمون در چهار کشور کانادا، آمریکا، چین، هند، فیلیپین و امارات متحده عربی برگزار می‌شود.

 

  1. هزینه برگزاری آزمون سلپیپ از نوع جنرال در کانادا در سال 2021، 280 دلار به همراه مالیات می‌باشد و هزینه آن در سایر کشورها نیز متغیر است. (برای اطلاع دقیق‌تر می‌توانید به وبسایت CELPIP مراجعه کنید.)

 

2) آزمون CELPIP – Genera LS:

  1. در آزمون سلپیپ بصورت جنرال ال اس، تنها مهارت شنیداری و مکالمه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

 

  1. زمان آزمون حدودا یک ساعت و نیم می باشد.

 

  1. مخصوص متقاضیانی است که برای اخذ شهروندی کانادا اقدام می‌کنند.

 

  1. این آزمون تنها در کانادا برگزار می‌شود.

 

  1. هزینه برگزاری آزمون سلپیپ برای نوع LS در کانادا در سال 2021، 195 دلار به همراه مالیات می باشد.

 

در مورد ساختار آزمون در هر دو نوع آزمون CELPIP می‌توان به طور خلاصه این طور بیان کرد که نوع اول و دوم یعنی CELPIP – General و CELPIP – Genera LS هر دو در مهارت‌های شنیداری و مکالمه ساختار یکسانی دارند. اما در آزمون CELPIP – General  مهارت‌های بیشتری را از شما تست می‌گیرند. مهارت شنیداری این آزمون به ۶ بخش تقسیم می‌شود که هر بخش از این قسمت نیز به موضوعات متنوعی اختصاص داده شده است و از هنگام شنیدن و پاسخ گویی بین 47 تا 55 دقیقه زمان نیاز دارد.

 

بخش خواندن شامل ۴ بخش است که هرکدام از این بخش‌ها سؤالات متنوعی را شامل می‌شوند. پاسخ‌گویی به سوالات این بخش نیز بین 55 تا 60 دقیقه زمان می‌برد. در بخش نوشتاری باید به دو سؤال پاسخ دهید و زمانی بین 53 تا 60 دقیقه را در نظر گرفته اند و در بخش چهارم یعنی اسپیکینگ نیز که به 8 بخش تقسیم شده، پاسخ گویی شما در زمان 15 الی 20 دقیقه به اتمام می‌رسد.

 

 

CELPIP

 

 

شباهت‌ها و تفاوت‌های سلپیپ با آیلتس

اگر به فکر مهاجرت به کانادا هستید باید بدانید که از نظر وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا، دو آزمون زبان سلپیپ CELPIP و آیلتس IELTS برای برنامه‌های مهاجرتی کانادا مورد پذیرش هستند. در اینجا لیستی از شباهت‌ها و تفاوت‌های سلپیپ با آیلتس را مشاهده می‌کنید:

1) هر دوی این آزمو‌ن‌ها بر مبنای 4 مهارت اصلی شنیداری، خواندن، نوشتاری و مکالمه طراحی شده‌اند و از نظر پذیرش و امتیاز برای مهاجرت به کانادا کاملا یکسان هستند.

 

2) تمام 4 بخش امتحان سلپیپ تنها در یک جلسه‌ی 3 ساعته برگزار خواهد شد و برخلاف آزمون آیلتس برای بخش مکالمه نیازی به حضور در یک جلسه‌ جداگانه نخواهد بود.

 

3) آزمون آیلتس کاغذی و سلپیپ به صورت تمام کامپیوتری است.

 

4) در امتحان آیلتس بخش مکالمه در حضور کارشناس انگلیسی زبان صورت می‌گیرد. اما در امتحان سلپیپ بخش مکالمه آزمون توسط کامپیوتر ضبط و بدون حضور شخص دیگری انجام خواهد شد.

 

5) نحوه پاسخ دهی در آزمون آیلتس به صورت کاملا دست نویس است و اگر غلط املایی داشته باشید، نتیجه خوبی نمی‌گیرید. اما در آزمون سلپیپ این بخش شبیه به آزمون تافل و به صورت تایپ کردن در کامپیوتر است. و اگر شما در حین تایپ دارای غلط املایی باشید، برعکس تافل کامپیوتر به شما آن را نشان خواهد داد.

 

6) در آزمون آیلتس شما باید تعداد کلماتی که می‌نویسید را مرتبا بشمارید، اما در آزمون سلپیپ تعداد کلمات به صورت لحظه‌ای توسط کامیپوتر برای شما نشان داده می‌شود.

 

7) در بخش شنیداری آزمون سلپیپ صدای افراد کانادایی و با یک لهجه ضبط می شود. اما در آیلتس با لهجه‌های آمریکایی، بریتانیایی، نیوزلندی، استرالیایی یا کانادیی صدا را ضبط می کنند.

 

8) آیلتس هم برای اهداف تحصیلی و کاری است و هم برای اهداف مهاجرتی اما سلپیپ فقط برای اهداف مهاجرتی و تابعیت است.

 

9) آزمون آیلتس فراگیرتر است و تقریبا در همه کشورهای جهان برگزار می‌شود اما آزمون سلپیپ فقط در کشورهای کانادا، آمریکا، چین، هند، فیلیپین و امارات متحده عربی برگزار می‌شود.

 

10) آیلتس از 1 تا 9 و سلپیپ از M که به معنای حداقل میزان تسلط به زبان یا نبود اطلاعات کافی برای ارزیابی (مثل شرکت نکردن داوطلب) می باشد شروع شده و پس از آن از نمره 3 تا 12 درجه بندی دارد.

 

11)  نتایج آزمون سلپیپ 4 الی 5 روز کاری پس از تاریخ برگزاری آزمون در دسترس هستند، در حالی‌که نتایج آزمون آیلتس 13 روز بعد از آزمون منتشر می‌شوند. هر دو آزمون تا 2 سال نیز از زمان اعلام نتایج معتبر خواهند بود.

 

CELPIP3

 

جمع‌بندی از نظر مایگریشن اسکیلز

اگر قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارید، می دانید که مهارت زبان یکی از الزامات مهاجرت است. آزمون CELPIP به طور خاص برای ارزیابی مهارت های زبان مورد نیاز برای اقامت دائم کانادا و شهروندی طراحی شده است. این آزمون از زبان انگلیسی کانادایی استفاده می کند. آزمون‌های آیلتس و سلپیپ هر دو برای اهداف مهاجرتی کانادا مورد پذیرش هستند و سختی و آسانی آن‌ها بستگی به دانش هر کس از زبان انگلیسی دارد. از نظر مایگریشن اسکیلز، آیلتس برای متقاضیانی که امتحان‌های کاغذی  و مکالمات رو در رو را ترجیح می دهند، بهتر است و البته دسترسی به آن برای متقاضیانی که از خارج از کانادا اقدام می کنند، آسان‌تر است.

 

 اما آزمون سلپیپ برای متقاضیانی که کار با کامپیوتر برایشان آسان‌تر است و ترجیح می دهند تایپ کردن و توانایی دیدن زمان و شمارش کلمات خود را داشته باشند، بهتر است. با توجه به فراگیر بودن آزمون آیلتس منابع گوناگونی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی در دسترس است. آزمون CELPIP آزمون جدیدتری نسبت به آیلتس می‌باشد اما هنوز گزینه‌‌های مختلفی برای آماده شدن برای آزمون وجود دارد. اگر شما هم قصد شرکت در آزمون CELPIP را دارید، می‌‌توانید همین الان برای دسترسی به منابع مختلف آزمون CELPIP از سایت مهارت‌های مهاجرت  یا مایگریشن اسکیلز به آدرس  www.migrationskills.ir  دیدن کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : آزمون سلپیپ, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 221 تاريخ : شنبه 11 ارديبهشت 1400 ساعت: 16:57

آزمون دولینگو چیست؟

آزمون دولینگو (Duolingo) یک آزمون استاندارد زبان همانند آزمون‌های آیلتس و تافل جهت سنجش میزان مهارت‌های زبان انگلیسی افرادی است که زبان انگلیسی زبان اول آن‌ها نیست. در طول چند سال گذشته اکثر دانشگاه‌های دنیا نتیجه آزمون Duolingo دولینگو را مورد پذیرش قرار داده‌اند. آزمون زبان انگلیسی  Duolingo  آزمون مبتنی بر کامپیوتر و انطباقی یا adaptive است. چند سالی است که آزمون دولینگو بر سر زبان‌ها افتاده است و این آزمون راهکار جدید و بسیار خوبی برای دانشجویان بین المللی است تا از این طریق بتوانند به رویای ادامه تحصیل در دانشگاه ها در سراسر دنیا جامع عمل بپوشانند.

 

در این آزمون همانند آزمون آیلتس و تافل چهار مهارت Reading, Listening, Speaking, Writing را مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

این روزها به خاطر مشکلات مربوط به کرونا تعدادی زیادی از مراکز مجاز به برگزاری آزمون‌های بین‌المللی مانند آیلتس و تافل نیستند. به همین علت برخی از مراکز آموزشی شروع به پذیرش آزمون Duolingo به عنوان جایگزین کرده‌اند. ما در مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت سعی کردیم که در این مقاله شما را با این آزمون آشنا کرده و مطالب مفیدی را ارائه دهیم.

 

منظور از کلمه تطبیقی در آزمون دولینگو چیست؟

منظور از تطبیقی یا Adaptive بودن آزمون Duolingo دولینگو این است که سوال بعدی شما براساس چگونگی عملکرد شما در سوالات قبلی مشخص می­‌شود و همه چیز به ارتباط بین سوالات آزمون مربوط می‌شود. به طور مثال، اگر پاسخ یک سوال را به درستی بدهید سوال بعدی سخت‌تر  و اگر اشتباه پاسخ دهید سوال بعدی آسان‌تر خواهد بود.  مادامی که به سوالات پاسخ درست بدهید، سطح دشواری سوالات هم افزایش خواهد یافت. اما از سوی دیگر اگر به سوالی پاسخ اشتباه بدهید، سطح دشواری کاهش می یابد تا شما مجددا توانایی ارائه پاسخ درست به سوالات را بیابید و این فرآیند تا پایان آزمون ادامه خواهد داشت.

ایده آزمون‌های تطبیقی این است که سطح سوالات با توانایی شما همسو باشد و برای سنجش دقیق توانایی‌های زبانی شماست.

 

ویژگی‌های آزمون دولینگو چیست؟

1- بر خلاف سایر آزمون های دیگر این آزمون بدون مراجعه حضوری و با استفاده از کامپیوتر شخصی تنها از طریق اینترنت برگزار می‌شود.

 

2-هزینه شرکت در آزمون Duolingo (دولینگو) به نسبت سایر آزمون‌ها ارزان‌تر است (هزینه آزمون در زمان انتشار این مقاله  تنها 49 دلار است).

 

3- مدرک این آزمون به مدت دو سال اعتبار دارد.

 

4- گزارش و کارنامه که وضعیت دقیق داوطلب را در هر یک از سطح ها مشخص خواهد کرد.

 

5-  بدون پرداخت هیچ­­گونه هزینه­‌ای، می­‌توانید کارنامه را به هر تعداد دانشگاه یا مدرسه در سراسر جهان ارسال کنید.

 

ساختار آزمون دولینگو

این آزمون از سه بخش تشکیل شده است.

1- مقدمه سریع (Quick Setup): این بخش رهنمودهایی در مورد قوانین و مقررات وضع شده توسط   Duolingo  ارائه شده است (مجموعا 10 دقیقه زبان می برد و نمره ای ندارد).

 

2- سوالات تطبیقی (Adaptive Questions): قسمت اصلی آزمون همین بخش است که از طریق پرسش‌های بارم‌بندی شده، مهارت‌های شنیداری، گفتاری، نوشتاری و خواندن داوطلب را ارزیابی می‌کند. هدف از این بخش از سوالات، ارزیابی دایره واژگان زبان انگلیسی شما، نحوه نگارش و قرارگیری کلمات و عبارات به صورت درست در جمله،  بیان واژگان انگلیسی با تلفظ صحیح، توانایی خواندن و نوشتن و سنجش مهارت‌های شنیداری شما می‌باشد.

ظاهر شدن سوالات در این بخش نظم و ترتیب خاصی ندارد و کاملا تصادفی است، اما دو سوال آخر استثنا هستند، پاسخ دو سوال آخر شامل یک پاسخ نوشتاری طولانی­‌تر (50 تا 100 کلمه) و یک پاسخ گفتاری (30-90 ثانیه) است که باید با کلیک بر روی گزینه “Recording” صدای خود را ضبط کنید. زمان لازم برای این بخش ۲۵ دقیقه می باشد.

 

3- مصاحبه ویدئویی و نمونه نگارش (Video Interview & Writing Sample): این بخش قسمت نهایی آزمون است و شامل دو قسمت است، یک مصاحبه ویدئویی و نوشتن یک نمونه رایتینگ. این بخش نمره ای ندارد اما هر دو این قسمت‌ها همراه با نمره آزمون شما برای موسسات و دانشگاه­‌هایی که می­‌خواهید، ارسال می­‌شوند.

در قسمت اول دو موضوع پیشنهاد می شود که باید یکی از دو موضوع پیشنهادی را انتخاب کرده و راجع به موضوع انتخابی خود بین ۱ تا ۳ دقیقه صحبت کنید.

 

در قسمت دوم نیز دو موضوع پیشنهاد می شود، پس از انتخاب یکی از دو موضوع پیشنهادی، بین ۳ تا ۵ دقیقه فرصت دارید تا به موضوع انتخابی خودتان نوشتاری پاسخ دهید. زمان لازم برای این بخش ۱۰ دقیقه می‌باشد.  همچنین برای هریک از این دو قسمت 30 ثانیه فرصت دارید تا موضوعات را بخوانید، انتخاب خود را انجام دهید و به پاسخ خود فکر کنید.

 لازم به ذکر است که عملکرد شما در بخش سوالات تطبیقی، سوالاتی که از شما برای نگارش و مصاحبه ویدئویی پرسیده می شود را تعیین خوهد کرد.

 

 

Doulingo2

 

 

تفاوت آزمون دولینگو با آزمون‌های تافل و آیلتس

1- بر خلاف آزمون آیلتس و تافل، شما می توانید در خانه و منزل و با آسایش در این آزمون شرکت کنید، تنها اتاقی پرنور و آرام، و اینترنتی قابل اعتماد نیاز خواهید داشت.

 

2-  آزمون دولینگو ارزان تر از تافل و آیلتس است ( حدود 50 دلار آمریکا هزینه دارد) و شما می توانید نتایج آزمون را با تعداد نامحدودی از کالج ها و دانشگاه ها به اشتراک بگذارید. این در حالی است که اگر بخواهید نمرات آزمون تافل خود را به بیش از 4 دانشگاه ارسال کنید به ازای هر کالج یا دانشگاه باید 20 دلار بپردازید.

 

3- آزمون دولینگو 45 دقیقه طول می کشد ولی آزمون های آیلتس و تافل تا سه ساعت به طول می‌انجامند.

 

4- نمرات دولینگو بعد از 48 ساعت اعلام می‌شود اما اعلام نمرات تافل و آیلتس 10 تا 13 روز طول می‌کشند.

 

5- برخلاف آزمون‌های تافل و آیلتس که تقریبا هر 10 روز یک بار برگزار می­‌شوند، آزمون) دولینگو  در هر زمان از شبانه­‌روز و در 365 روز سال قابل انجام است.

 

6- اگرچه در آزمون  Duolingoهمانند آزمون­‌های آیلتس و تافل، هر چهار مهارت، Listening، Reading، Writing و Speaking مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما در این آزمون سوالات متفاوت است و از متن­‌های طولانی برای خواندن، نوشتن یا گوش­­‌دادن استفاده نمی‌­شود. همچنین سوالات آزمون Duolingo دولینگو تطابقی می‌باشد و سطح سختی هر سوال بر اساس درستی یا نادرستی پاسخ سوال پیشین است.

 

قوانین و مقررات آزمون دولینگو

با توجه با آنلاین بودن این آزمون، مقررات سخت‌گیرانه‌ای دارد. این مقررات شامل:

1- تنها بودن در اتاقی با نور کافی و واضح بودن صورت‌تان

2- نگاه نکردن به فضای خارج از صفحه لپ تاپ یا کامپیوتر

3- استفاده نکردن از گوشی موبایل، تبلت و یا هر دستگاه دیگری در حین انجام آزمون

4- مجاز نبودن استفاده از افزونه­‌های Plug-in یا Add-on مانند (Grammarly) بر روی مرورگر

5- ممنوع بودن یادداشت‌برداری

6- حفظ ارتباط چشمی با کامپیوتر

7- پوشیده نبودن گوش‌ها و عدم استفاده از هدفون و ایرپاد

 

محدودیتی در تعداد باری که می توانید آزمون دولینگو بدهید وجود ندارد ولی در هر ماه فقط دو بار می‌توانید این امتحان را بدهید. البته اگه به عنوان متخلف از سوی دولینگو شناسایی شوید تا سه ماه نمی‌توانید امتحانی بدهید.

اگر به هر دلیلی مانند اشکالات فنی یا قطع اینترنت در وسط امتحان ارتباط شما قطع شود یا سایت مشکلی پیدا کند مجدد می توانید بدون پرداخت هزینه اضافی در زمان دیگری امتحان بدهید. برای مطالعه دقیق‌تر قوانین و مقررات آزمون دولینگو می‌توانید به سایت دولینگو مراجعه کنید.

 

الزامات آزمون دولینگو

1- پاسپورت یا شناسنامه

2- یک اتاق آرام با نور مناسب

3- یک کامپیوتر با دسترسی به اینترنت، دوربین جلو، میکروفن و بلندگو

 

 

پیشنهاد مایگریشن اسکیلز

در پایان تاکید می‌کنیم که پیش از انتخاب آزمون Duolingo دولینگو حتما این نکته را در نظر داشته باشید که آیا مورد پذیرش موسسه آموزشی مورد تقاضای شما قرار دارد یا خیر؟ برای اینکه بدانید که آیا این آزمون جایگزین آزمون‌هایی مانند تافل و یا آیلتس هستند باید وبسایت دانشگاه را بررسی کنید. همچنین می‌توانید برای مشاهده لیست دانشگاه‌هایی که آزمون Duolingo دولینگو را به عنوان آزمون زبان انگلیسی قبول دارند به این لیست مراجعه نمایید.

 

 

Doulingo3

 

طبق نظر ما در مایگریشن اسکیلز مهم‌ترین مزیت آزمون دولینگو این است که یک آزمون تماما آنلاین است که بدون مراجعه حضوری و تنها از طریق اینترنت، فقط با یک ساعت وقت گذاشتن در منزل خودمان و هر زمان که بخواهید می­‌توانید در این آزمون شرکت کنید. همین ویژگی آزمون دولینگو سبب شده در این روزها با توجه به شیوع ویروس کرونا، گزینه مناسبی برای زبان‌­آموزانی باشد که به مدرک زبان انگلیسی خود نیاز دارند.

اگر شما هم قصد شرکت در آزمون دولینگو (Duolingo)  را دارید، می‌‌توانید همین الان برای دسترسی به منابع مختلف آزمون Duolingo (دولینگو) از سایت مهارت‌های مهاجرت یا مایگریشن اسکیلز  به آدرس  www.migrationskills.ir  دیدن کنید.

 

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : آزمون دولینگو, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 208 تاريخ : پنجشنبه 2 ارديبهشت 1400 ساعت: 18:07

مهارت‌های آیلتس چیست ؟ چهار مهارت در این آزمون سنجیده می‌شود یا 6 مهارت؟!!

 

مهارت‌های آیلتس از چهار مهارت اصلی Speaking, Listening, Writing, Reading تشکیل شده است و تقویت مهارت‌های آیلتس از مبناهای اصلی برای کسب بهترین نمره در آزمون آیلتس است.

آزمون آیلتس یکی از آزمون‌های معتبر زبان انگلیسی است که برای تحصیل در اکثر دانشگاه‌ها و مهاجرت به کشورها مورد نیاز است. عبارت IELTS مخفف System  Inteational English Language Testing می‌باشد. لذا می‌توان گفت امتحان آیلتس یک سیستم آزمون زبان انگلیسی در سطح بین المللی برای ارزیابی تسلط و میزان مهارت‌های شما نسبت به زبان انگلیسی است. مدرک آیلتس توسط بیش از 10000 سازمان در سراسر جهان مورد پذیرش است. این سازمان‌ها شامل دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی، دفاتر دولتی و سازمان‌های مهاجرتی، موسسات صنعتی و حرفه‌ای و شرکت‌های چند ملیتی می‌باشد.

 

اما یکی از بزرگ‌ترین سوالات افرادی که قصد شرکت کردن در آزمون آیلتس را دارند این است که کدام مهارت‌ها در آزمون IELTS مورد ارزیابی قرار گرفته و در یک بازه زمانی کوتاه، یادگیری کدام یک از این مهارت‌های آیلتس می‌تواند نمره آن‌ها را در این آزمون افزایش دهد؟

ما در این مقاله به عنوان سایت مهارت‌های مهاجرت یا مایگریشن اسکیلز، مهارت‌های آیلتس را نام برده تا شما با این مهارت‌ها آشنا شده و سعی کرده با تمرین زیاد بر همه مهارت‌ها مسلط شوید.

 

مهارت‌های آیلتس

 

 

مهارت‌های آیلتس چندتاست؟ 4 مهارت اصلی + دانش لغات و گرامر؟!!

در امتحان آیلتس 4 مهارت اصلی ارزیابی می‌شود که مهارت‌ها و زمان‌بندی پاسخ‌دهی به هر بخش به شرح زیر است:

1) مهارت لیسنینگ یا شنیداری (Listeninig) :

دارای 4 بخش (دو بخش اول شامل موضوعاتی اجتماعی و مکالمه بین دو یا چند نفر،  دو بخش دوم شامل موضوعاتی دانشگاهی و یک مکالمه حداکثر چهار نفره و یک کنفرانس)، 40 سوال و 30 دقیقه.

 

2) مهارت اسپیکینگ یا صحبت کردن  (Speaking):

 دارای 3 بخش مصاحبه (بخش اول تعدادی سوال با موضوعات عمومی و شخصی، بخش دوم صحبت در مورد یک تاپیک خاص نوشته شده بر روی تسک کارت و بخش سوم صحبت با ممتحن در مورد موضوع یا موضوعات خاص)، 15 دقیقه.

 

3) مهارت ریدینگ یا خواندن (Reading) :

3 بخش (حاوی سه متن جمعا با 2000 تا 2700 کلمه)، 40 سوال و 60 دقیقه.

 

4) مهارت رایتینگ یا نوشتن  (Writing):

 2 بخش نوشتاری (در تسک اول نوشتن انشاء با حداقل 150 کلمه، در تسک دوم نوشتن انشاء با حداقل 250 کلمه) و 60 دقیقه.

 

اما سوالی که ممکن است در ذهن داوطلبان پیش آید این است که آیا گرامر و دانش لغات در کسب نمره بالا در آیلتس اهمیت دارند یا خیر؟!

ذکر این نکته لازم است که اگر چه گرامر و دانش واژگان آیلتس، جزو اصلی چهار مهارت‌های آیلتس محسوب نمی‌شود اما بدون شک برای موفق شدن در هر چهار مهارت‌های اصلی آیلتس، گرامر و دانش واژگان آیلتس تاثیر چشم‌گیری بر روی عملکرد و نمره داوطلبان دارد.

 

english

 

 

تاثیر دانش واژگان بر بخش‌های مختلف مهارت‌های آیلتس

گاهی ممکن است این سوال در ذهن داوطلبان ایجاد شود که با وجود اینکه دانش کافی نسبت به زبان انگلیسی داریم چرا باید هر روز دامنه لغات و کلمات خود را گسترش دهیم؟ خب پاسخ ما این است که در این آزمون هر چه مهارت بیشتری از خود نشان دهید، نمره بالاتری کسب خواهید کرد.

بسیاری از زبان شناسان بر این باورند که دانستن معنا و مفهوم واژگان بسیار مهم‌تر از گرامر است به علت این‌که برای فهماندن یا فهمیدن منظور در ارتباطات قبل از گرامر به دانشِ لغات و واژگان نیاز پیدا می‌کنید. در آیلتس نیز دانش واژگان آیلتس می‌تواند به شما کمک فراوانی کند. مسلما استفاده از کلمات متنوع با سطوح بالا تاثیر زیادی بر روی نتیجه آزمون خواهد داشت. آزمون آیلتس از ۴ بخش تشکیل شده است و تنها عامل مشترک در این ۴ بخش از مهارت‌های آیلتس، “کاربرد کلمات” هستند.

 

نکته دیگر تأثیر مستقیم دانش لغات در دیگر ابعاد هر زبان است. در این باره زبان‌شناس برجسته، Paul Nation، می‌گوید: “یادگیری واژگان در دانستن معنای چند لغت خلاصه نمی‌شود. دانش واژگان باعث بهبود مهارت‌های Listening , Speaking , Reading و Writing خواهد شد.

 

برای گرفتن نمره قابل قبول در آزمون آیلتس نیز داشتن دایره لغات وسیع بسیار مهم است.

 

1) تاثیر دانش واژگان در بخش رایتینگ و اسپیکینگ آیلتس:

 با مطالعه منابع آزمون آیلتس متوجه خواهید شد که دانستن لغات پرکاربرد آیلتس به طور مستقیم در مهارتهای رایتینگ  (Writing) و اسپیکینگ  (Speaking)باعث کسب نمره بالاتر خواهد شد.  دانش لغوی آزمون‎دهندگان با فاکتوری تحت عنوان LR به عنوان منابع واژگان (Lexical Resource) ارزیابی می‌شود. برای مهارت‌های گفتاری و نوشتاری شما باید بتونید هم لغات را به درستی استفاده کنید و هم گستره بزرگ‌تری از آن‌ها را به کار ببرید. این استفاده باید طبیعی و غیرمکانیکی باشد.

 

2) تاثیر دانش واژگان در بخش لیسنینگ و ریدینگ آیلتس:

در قسمت‌های لیسنینگ (Listening) و ریدینگ (Reading) نیز هر چه تعداد بیشتری کلمه بدانید می‌توانید به درک صحیح‌تری از مطالب برسید و در نتیجه با دقت و سرعت بیشتری به سوالات پاسخ دهید. همچنین برای فهم محتوی منابع آیلتس نیاز به دایره لغات وسیع دارید.

 

تاثیر گرامر بر بخش‌های مختلف مهارت‌های آیلتس

بسیاری از داوطلبان گمان می‌کنند که چون سوالات اختصاصی از مهارت گرامر در آزمون آیلتس مطرح نیست پس گرامر در نمره آزمون آیلتس آن‌ها تاثیری ندارد؛ اما باید به این عزیزان این نکته را تذکر داد که دانش در مورد ساختارهای گرامری در تمام بخش‌های این آزمون مورد استفاده و اهمیت است و  اهمیت گرامر در آزمون آیلتس به این خاطر می باشد که شما اگر گرامر را بدانید خیلی راحت‌تر می توانید 4 مهارت خود را تقویت نمایید، مخصوصا برای کسانی که زمان زیادی ندارند این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

 

1) تاثیر گرامر در بخش رایتینگ و اسپیکینگ آیلتس:

ممکن است شما از شنیدن این جمله که گرامر یکی از چهار معیار مورد استفاده برای ارزیابی عملکرد آزمون رایتینگ و اسپیکینگ آیلتس شماست و ۲۵% نمرات را در اختیار دارد، شگفت زده شوید. یکی از چهار معیار نمره گیری در بخش رایتینگ و اسپیکینگ Grammatical range and accuracy (وسعت و دقت گرامر) می‌باشد.

واضح است که گرامر قوی به نوشتن شما کمک شایانی خواهد کرد. همچنین در اسپیکینگ باید مهارت استفاده از ساختارهای گوناگون جملات را داشته باشید تا بتوانیم ایده‌ها و نظرات خود را بطور پیوسته برای ممتحن بیان کنید. همزمان لازم است تا هنگام اسپیکینگ زیرکانه بتوانید ساختارها را در جای مناسب به‌ کار ببرید. به‌کارگیری ساختارهای جملات باید صحیح باشد تا بتوانیم نمره دلخواه را از این بخش کسب کنید.

 

2) تاثیر گرامر در بخش لیسنینگ و ریدینگ آیلتس:

دانش گرامری زبان شاید در ظاهر نقش چندانی در بخش های ریدینگ و لیسنینگ نداشته باشد اما برای انتخاب پاسخ صحیح سوالات بویژه آنهایی که انتخاب گزینه مناسب منوط به آشنایی کافی با ساختارهای گرامری جملات است، بسیار کاربرد دارد.

شاید جالب باشد که بدانید اگر ساختار جملات را داخل ریدینگ نتوانید خوب تشخیص دهید این احتمال وجود دارد که در پیدا کردن گزینه درست دچار اشتباه شوید و همینطور در بخش لیسنینگ باید بدانید گوینده چه کلمه ای را مطرح می‌کند و در سوالات کلمه مد نظر چه نقشی دارد.

 

Grammer

 

 

 

جمع‌بندی توسط مایگریشن اسکیلز

نمره شما در آزمون آیلتس با توجه به میانگین نمرات کسب شده شما در تمامی مهارت‌های آیلتس ارزیابی شده و به صورت یک نمره در بازه صفر تا نه به دست می‌آید. آزمون آیلتس شامل چهار مهارت اصلی (شنیداری، خواندن، نوشتن و مکالمه) است ولی همانطور که گفته شد گرامر و دانش لغات نیز نقش بسیار مهمی در این آزمون ایفا می‌کنند و اگر چه سوالات آیلتس مستقیما از این دو مهارت مطرح نمی‌شود، اما اطلاعات کافی در مورد گرامر و دانش لغات وسیع برای همه چهار بخش آزمون آیلتس بسیار مهم است و برای کسب نمره خوب در این آزمون لازم و ضروری است.

و در آخر فراموش نکنید که اولین ابزار لازم برای تقویت در هر یک از مهارت‌های آیلتس و کسب موفقیت در این آزمون، صبر و پشتکار شماست. اگر تمایل به مطالعه منابع امتحان آیلتس دارید، می‌توانید همین الان برای دسترسی به این منابع از سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت های مهاجرت www.migrationskills.ir  دیدن کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : مهارت‌های آیلتس, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 252 تاريخ : پنجشنبه 2 ارديبهشت 1400 ساعت: 18:07

سوالات متداول لیسنینگ آیلتس

 

لیسنینگ آیلتس یا مهارت شنیداری اولین مهارتی است که در روز آزمون مورد سنجش قرار می‌گیرد. به عقیده اکثر داوطلبان بخش لیسنینگ سخت‌ترین بخش آزمون آیلتس است. قالب تمام آزمون‌های لیسنینگ یکسان است. آزمون لیسنینگ شامل چهار بخش است که بخش اول و دوم بر اساس موقعیت‌های اجتماعی و بخش های سوم و چهارم آکادمیک هستند. تنها یکبار هر فایل صوتی پخش می‌شود و سوالات آزمون لیسنینگ آیلتس طیف متنوعی از سوالات را در بر می‌گیرد تا بخش‌های وسیعی از مهارت شنیداری شما مورد سنجش قرار گیرد. مدت زمان این آزمون 30 دقیقه است و در هر دو بخش آیلتس آکادمیک و جنرال کاملا مشابه و یکسان است.

 

 

لیسنینگ آیلتس

 

با توجه به پیشنهاد مایگریشن اسکیلز در زیر پاسخ به سوالات متداول درباره بخش شنیداری آزمون آیلتس را مشاهده می‌کنید.

 

1- تفاوت لیسنینگ در آزمون آیلتس جنرال و آکادمیک چیست؟

سوالات لیسینیگ برای آیلتس جنرال و آکادمیک هر دو یکسان است. این در حالیست که مهارت های ریدینگ و رایتینگ آیلتس برای این دو متفاوت اند.

 

2- چه تفاوتی بین سوالاتی که در لیسنینگ پرسیده می شود وجود دارد؟

بر خلاف آزمون تافلTOEFL ، که فقط سوالات چند گزینه‌ای وجود دارد، در آزمون آیلتس سوالات متداولی دیده می شود. این سوالات عبارتند از:

سوالات چندگزینه‌ای

سوالات وصل کردنی (Matching)

سوالات با پاسخ‌های کوتاه

کامل کردن جمله ناتمام

کامل کردن خلاصه، جدول فلوچارت، فرم و…

تعیین عنوان برای دیاگرام، نقشه، نمودار و…

 

3- آیا می‌شود در لیسنینگ آیلتس کلمات را به صورت مخفف بنویسم؟

خلاصه‌نویسی یا مخفف‌نویسی در آزمون آیلتس پذیرفته نیست. به عنوان مثال اگر پاسخ سوال New Zealand و شما آن را به شکل NZ  بنویسید نمره نخواهید گرفت.

 

4- چند بخش در لیسنینگ آیلتس وجود دارد؟

چهار بخش.  بخش اول یک دیالوگ تلفنی بین دو نفر بوده و بخش دوم یک سخنرانی توضیحاتی عادی است. بخش سوم یک گفتگو بین 2 تا 4 نفر بوده و بخش سوم یک سخنرانی آکادمیک است.

 

5- باید چند سوال در بخش لیسنینگ آزمون آیلتس پاسخ بدهم؟

شما در این بخش باید به 40 سؤال پاسخ دهید که در 4 بخش جداگانه تنظیم شده اند. سؤالات متنوع اند.

 

6- بخش لیسنینگ آیلتس چقدر طول می کشد؟

این بخش در مجموع 40 دقیقه است، 30 دقیقه برای چهار بخش و ده دقیقه در پایان بخش لیسنینگ برای انتقال پاسخ هایتان به پاسخنامه زمان دارید.

 

7- در بخش لیسنینگ آیلتس چه لهجه‌ای از زبان انگلیسی شنیده می‌شود؟

آیلتس یک آزمون بین المللی است پس لهجه های متنوعی در آن شنیده می شود. بنابراین پیش از امتحان سعی کنید لهجه های مختلف انگلیسی را گوش کنید.

 

8- آیا می‌توان در برگه سوالات یادداشتی نوشت یا علامتی زد؟

بله. توجه داشته باشید که تنها پاسخنامه شما تصحیح می‌شود و کسی جز شما برگه سوالات را نخواهد دید.

 

 

ielts2

 

 

9- آیا قبل از پخش صوت در لیسنینگ آیلتس، زمان دارم که سوالات را مرور کنم؟

بله. پیش از هر بخش به شما کمی زمان  داده می شود تا سوالات مربوط به آن مکالمه را بخوانید. در اصل، این زمان به شما داده می شود تا با موضوع لیسنینگ آشنا شده و بتوانید تا حدی پاسخ ها را حدس بزنید تا با شنیدن مکالمه برای اولین بار، بتوانید پاسخ سوال‌های داده شده را بنویسید. توجه داشته باشید که سوالات مرتبط را به شما خواهند گفت، برای مثال، به شما وقتی داده می شود تا سوالات 1 الی 6 را بخوانید و سپس گوش دهید و پاسخ دهید.

 

10- آیا املای کلمات  و گرامر در پاسخ های من تاثیر دارد؟

بله. املای دقیق کلمات لازم است و اگر کلمه ای را درست ننویسید، نمره‌اش را نخواهید گرفت. مهم نیست از روش انگلیسی بریتانیایی استفاده میکنید یا آمریکایی، اما باید املا آن کلمه در یکی از این روش‌ها صحیح باشد. همچنین اگر تسک شما کامل کردن یک جمله است باید چک کنید که جمله‌ای که تکمیل کرده اید از لحاظ ساختار گرامری ایرادی نداشته باشد. مخصوصا به a و the توجه داشته باشید. اما برای تکمیل دیاگرام، جدول، نقشه و … نیازی نیست نگران گرامر باشید.

 

11- بهتر است سوالات لیسنینگ را با خودکار جواب دهم یا مداد؟

در لیسنینگ و ریدینگ آیلتس، شما باید از مداد استفاده کنید؛ پس تراش و پاک کن به همراه داشته باشد. در رایتینگ آیلتس می توانید از هر دو استفاده کنید اما باز هم توصیه می شود از یک مداد استفاده کنید.

 

12- در سوالات چند گزینه‌‌ای لیسنینگ آیلتس، آیا باید پاسخ کامل را در پاسخنامه نوشت یا تنها  حرف گزینه مرتبط را؟

اگر صورت سوال را به درستی بخوانید، نوشته است که گزینه ی صحیح (A, B, etc.) را بنویسید! متقاضیان بسیاری با عدم توجه به همین نکته ی کوچک، نمره ی بسیاری از سوالات را از دست می دهند.

 

13- آیا رعایت حروف بزرگ و در واقع CAPITALIZATION در لیسنینگ آیلتس مهم است؟

بله ! ضروری است که قوانین Capitalization یا نگارش حرف اول کلمات با حروف بزرگ را رعایت کنید، مثلا نوشتن اسامی خاص، اسم شهرها و کشورها، …

 

14- در پاسخم به سوالات لیسنینگ آیلتس، اعداد را چطور بنویسم؟

در این زمینه کاملا آزاد هستید و به هر دو صورت قابل قبول است. چه بنویسید 3 و چه Three.

 

15- آیا بخش شنیداری آزمون آیلتس ، پاسخ غلط نمره ی منفی دارد؟

خیر. بنابراین هیچ کدام از سوالات را بدون پاسخ رها نکنید. پاسخ را حدس بزنید. شاید صحیح بود!

 

 

listening2

 

 

 

 

 

آشنایی با بخش‌های مختلف لیسینینگ آیلتس می‌تواند کمک بسیار زیادی به زبان‌آموزان نماید و اعتماد به نفس آنها را در حین آزمون بالا خواهد برد. در این مطلب سعی کردیم به تعدادی از سوالات رایج در مورد این بخش از آزمون آیلتس که مورد پرسش اکثریت داوطلبان است، بپردازیم. استفاده از منابع مناسب و تمرینات مکرر دو رکن اساسی برای تقویت این مهارت در آزمون آیلتس است. امید است که بتوانید با سعی و کوشش خود به این هدف دست یابید.

 شما می‌توانید همین الان برای دسترسی به منابع مختلف آزمون آیلتس در دسته‌بندی‌های متعدد به سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت های مهاجرت به آدرس  www.migrationskills.ir مراجعه کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : لیسنینگ آیلتس, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 174 تاريخ : پنجشنبه 2 ارديبهشت 1400 ساعت: 18:07

سوالات متداول ریدینگ آیلتس

 

ریدینگ آیلتس یکی از قسمت‌هایی در آزمون آیلتس است که بسیاری از داوطلبان به خاطر سرعت پایین خواندن معمولا با کمبود زمان مواجه می شوند و زمان کافی برای پاسخ دادن به تمامی سوالات بخش ریدینگ را پیدا نمی‌کنند. برای اینکه بتوانید سرعت عمل و دقت خود را بالا ببرید باید چند تکنیک لازم را بیاموزید. لذا مایگریشن اسکیلز 17 سؤال رایج در مورد reading آیلتس را مرور می کنیم:

 

 

ریدینگ آیلتس

 

1- چند سوال در بخش ریدینگ آیلتس وجود دارد؟

به طور کلی 40 سوال برای بخش reading آیلتس در نظر گرفته شده است.

 

2-  تفاوت بین ریدینگ آیلتس جنرال و ریدینگ آیلتس آکادمیک چیست؟

در قسمت ریدینگ آیلتس جنرال متن و سؤالات ساده ترند. متن ها کوتاه اند. و موضوعات آنها بیشتر اطلاعی است. برای مثال اطلاعاتی که شما در یک برگه تبلیغاتی خواهید دید. اما در ریدینگ آیلتس آکادمیک معمولا سه متن طولانی و پیچیده‌تر خواهید داشت. سؤالات کمی سخت ترند. موضاعات شامل مسائل آکادمیک است. اما شما نیازی ندارید تا درمورد آن موضوعات اطلاعات و دانشی داشته باشید.

 

3- چه سوالاتی در ریدینگ آیلتس پرسیده می‌شوند؟

تنوع سوالات در reading آیلتس بسیار زیاد است. شما در این بخش با سوالات چهارگزینه‌ای، پاسخ کوتاه، کامل کردن جمله، پر کردن جدول، دسته‌بندی و صحیح/غلط/اشاره نشده مواجه خواهید شد.

 

4- اول باید سؤالات ریدینگ آیلتس را بخوانیم یا متن ریدینگ آیلتس را؟

اول بهتر است یک ایده کلی از متن بدست آورید. پس متن را سریع مرور کنید. با این کار موضوع اصلی و ساختار متن را متوجه می شوید. همچنین، برایتان راحت‌تر خواهد بود تا منظور سوالات را متوجه شوید و بخش مرتبط با سوال را در متن پیدا کنید. برای این منظور نباید بیشتر از 5 دقیقه وقت بگذارید. تنها هر پاراگراف را برای درک موضوع اصلی آن پاراگراف مرور کنید و به سراغ پاراگراف بعدی بروید.

 

5- آیا باید ابتدا متن ریدینگ آیلتس را با روش skimming  بخوانم؟

دو روش skimming  (خواندن سریع متن برای بدست آوردن مفهوم کلی) و scanning  (به دنبال جواب گشتن در متن) در خواندن اهمیت زیاد دارند اما شاید نگاه کردن به سوالات در ابتدا بهتر باشد. فهمیدن سوالات نسبت به متن آسان‌تر است و توصیه می شود در حدود 45 ثانیه نگاهی به سوالات بندازید تا بدانید در متن به دنبال چه هستید.

 

6- برای سه متن reading  آیلتس، زمان یکسانی در نظر بگیرم یا زمان ها متفاوت باشد؟

اگر دنبال نمره‌ای بالاتر از 7 هستید، این نوع زمان بندی اشتباه است. باید توجه داشته باشید که متن‌های reading آیلتس به ترتیب دشوار و دشوارتر می‌شوند. در متن سوم باید متن را با دقت بیش‌تری بخوانید و زمان بیش‌تری نیاز است. اگر به نمره‌ی بالا فکر می‌کنید باید با اعتماد به نفس بخش اول را با سرعت بیش‌تر به پایان برسانید تا برای خود زمان ذخیره کنید. البته حواستان باشد بی‌دقتی نباید باعث پایین آمدن نمره‌تان شود.

زمان بندی reading آیلتس به صورت زیر پیشنهاد می شود.

متن اول 17 دقیقه           متن دوم 20 دقیقه          متن سوم 23 دقیقه

 

7- چه نوع سوالاتی در ریدینگ آیلتس ما برخورد خواهیم کرد؟

در بخش ریدینگ آیلتس شما با سوالات متنوعی مواجه می شوید. ممکن است چند گزینه ای باشد، صحیح غلط باشد، انتخاب عنوان مناسب برای هر پاراگراف باشد و غیره.

 

8- آیا زمانی اضافی برای نوشتن پاسخ‌ها در پاسخ‌نامه ریدینگ آیلتس خواهم داشت؟

خیر. بر خلاف بخش listening  آیلتس که به شما فرصتی می‌دهند پاسخ هایتان را از برگه سوالات به پاسخ‌برگ منتقل کنید، در reading آیلتس زمان اضافی وجود ندارد. برای جلوگیری از اتلاف زمان، باید جواب‌ها را از ابتدا در پاسخ‌برگ بنویسید.

 

 

read1

 

 

9- چه نمره ای از بخش ریدینگ آیلتس لازم دارم تا بتوانم وارد دانشگاه شوم؟

این مورد به دانشگاه بستگی دارد. بیشتر دانشگاه ها نمره هر بخش به صورت جداگانه برای‌شان اهمیت ندارد و تنها نمره کلی را مد نظر قرار می دهند. اما اگر می خواهید در دانشگاه انگلیسی زبانی تحصیل کنید باید حداقل نمره 6 را از بخش ریدینگ کسب کنید.

 

10- چقدر زمان برای هر سوال ریدینگ آیلتس می توان صرف کرد؟

شما داوطلب عزیز کلا یک ساعت برای بخش ریدینگ آیلتس زمان دارید. اگر 15 دقیقه را برای خواندن متن ها وقت صرف کنید، 45 دقیقه زمان خواهید داشت تا به 40 سوال این بخش پاسخ دهید. توصیه می شود بیشتر از 1 دقیقه برای هر سوال وقت نگذارید. در اخر زمان خواهید داشت تا به سوالات سخت برگردید و بیشتر فکر کنید.

 

11- چند واژه انگلیسی باید بدانم تا بتوانم نمره خوبی از بخش ر ریدینگ آیلتس کسب کنم؟

شما هر قدر هم که لغت بدانید مطمئنا با لغات جدید و ناآشنا در متن مواجه می شوید. برای اینکه مشکل واژه نداشته باشید بهتر است مهارت حدس زدن معنای واژه های ناآشنا و پیدا کردن هم معنی یا توصیف آنها در متن را در خود تقویت کنید.

 

12- آیا پاسخ درست به بخش سوم نمره‌ی بیشتری در ریدینگ آیلتس دارد؟

خیر. متن ها به ترتیب سخت‌تر می‌شوند اما نه به این معنی که نمره‌ی سوالات نیز بیش‌تر خواهد شد.

ریدینگ آیلتس در مجموع 40 سوال داشته و هر سوال (جدا از نوع و بخشی که در آن قرار دارد) 1 نمره ارزش دارد.

 

13- نمره بخش ریدینگ آیلتس چطور محاسبه می شود؟

شما نمره ای از 40 خواهید گرفت که پس از آن از 9 نمره ای به بخش ریدینگ شما اختصاص می یابد.

 

14- آیا دیکته صحیح کلمات در ریدینگ آیلتس برای پاسخ دادن به سوالات مهم است؟

بله. اگر پاسخ شما اشتباه  spellingداشته باشد به عنوان پاسخ نادرست تلقی خواهد شد

 

15- آیا نمره‌ی منفی در reading آیلتس وجود دارد؟

خیر. در هر دو بخش ریدینگ و لیسنینگ آزمون آیلتس ، پاسخ اشتباه نمره‌ای از شما کم نمی‌کند. بنابراین، هرگز نباید از حدس زدن غافل شوید. شانس خود را امتحان کنید، چه بسا ممکن است پاسخ تان صحیح باشد.

 

16- می توانم در ریدینگ آیلتس از خودکار یا مداد استفاده کنم؟

برای بخش ریدینگ و لیسینینگ باید از مداد استفاده کنید. اما بخش رایتینگ می توانید از خودکار یا مداد استفاده کنید.

 

17- اگر درباره‌ی موضوع متن ریدینگ آیلتس چیزی ندانم چطور آن را بفهمم و چطوری جواب دهم؟

موضوع متن های ریدینگ آیلتس براساس علاقه‌ی عموم و از کتاب‌ها و مجلات و روزنامه‌ های مختلف گرفته می‌شوند و آن‌قدر دشوار نیستند که فردی تحصیل کرده متوجه‌شان نشود.

هنگام آمادگی آزمون آیلتس، هم باید خود متن های آیلتس را بخوانید و به سوالات پاسخ دهید و هم پیوسته متن‌های مختلف را بررسی کنید.

 

 

ielts

 

اگر جزو کسانی باشید که با ساختار آزمون ریدینگ آشنا هستند از بسیاری از افراد جلو افتاده و میتوانید با دقت و تمرکز و به کارگیری نکات ذکر شده، در این بخش از آزمون موفق عمل کنید. در این مقاله سعی کردیم به اکثر سوالات متداولی که داوطلبان در بخش ریدینگ آزمون آیلتس با آن مواجه هستند، پاسخ دهیم. همچنین شما می‌توانید همین الان برای دسترسی به منابع مختلف آزمون آیلتس در دسته‌بندی‌های متعدد به صفحه اصلی سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت های مهاجرت به ادرس اینترنتی  www.migrationskills.ir  مراجعه کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : ریدینگ آیلتس, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 171 تاريخ : پنجشنبه 2 ارديبهشت 1400 ساعت: 18:06

سوالات متداول رایتینگ آیلتس

 

رایتینگ آیلتس از دیدگاه زبان آموزان مایگریشن اسکیلز  بزرگترین و چالش‌برانگیزترین بخش آزمون آیلتس است که عمده کسانی که این روزها در این آزمون شرکت می‌‌کنند بدان اشاره می‌نمایند. حتی این بخش برای انگلیسی زبانانی که دایره لغات وسیعی دارند نیز می‌تواند مشکل باشد و ممکن است نتوانند به نمره دلخواه خود در این بخش دست پیدا کنند.

 

بخش رایتینگ آیلتس توانایی نگارش شما را در موضوعات متنوع ارزیابی می‌کند.  بهتر است با ساختار رایتینگ آیلتس بیشتر آشنا شوید تا با مطالعه و برنامه ریزی مناسب بتوانید آمادگی لازم را برای این بخش از آزمون آیلتس به‌دست آورید.

لذا در این مطلب سعی کرده‌ایم متداول‌ترین سوالات داوطلبان آزمون آیلتس در بخش رایتینگ را گردآوری کرده و با پاسخ به آنها در جهت رفع ابهامات شما در این بخش از آزمون بپردازیم.

 

رایتینگ آیلتس

 

 

1-تفاوت رایتینگ آیلتس در دو آزمون جنرال و آکادمیک در چیست؟

برای هر دو آزمون، دو تسک وجود دارد. رایتینگ تسک دو برای ماژول‌های آکادمیک و جنرال ترینینگ آزمون آیلتس یکیست. در هر دو ماژول یک مقاله یا Essay می نویسند که چهل دقیقه زمان به آن اختصاص داده شده و حداقل باید 250 کلمه باشد. رایتینگ تسک یک در ماژول آکادمیک آزمون آیلتس، یک گزارش یا Report از یک مجموعه داده، نقشه، فرآیند یا انواع نموداهاست که 20 دقیقه زمان به آن اختصاص داده شده و حداقل باید 150 کلمه باشد.

 

رایتینگ تسک یک در ماژول جنرال آزمون آیلتس، یک نامه یا Letter است که 20 دقیقه زمان به آن اختصاص داده شده و حداقل باید 150 کلمه باشد. بخش رایتنیگ برای ماژول‌های آکادمیک و جنرال، مجموعا یک ساعت زمان برای نوشتن دو تسک داده می‌شود.

چه آزمونی که در آن شرکت کردید آکادمیک باشد یا جنرال، نمره رایتینگ تسک 2 دو برابر تسک 1 است.

 

2- موضوعات تسک یک رایتینگ آیلتس چیست؟

تسک 1 در رایتینگ آکادمیک موضوعات روزمره را شامل می شود و یک سری سوال است که باید به گونه ای فقط انتقال اطلاعات نمایید. همچنین ممکن است دیاگرام، نقشه و یا نموداری به شما بدهند که نیاز به توصیف و یا بیان مراحل و پروسه کار باشد. در بخش رایتنیگ جنرال یا عمومی، در تسک 1 باید نامه ای با موضوعی مشخص همچون درخواست، استعفا و… بنویسید که زبانی غیر رسمی و یا گاهی نیمه رسمی می باشد.

 

3- موضوعات تسک دو رایتینگ آیلتس چیست؟

در این بخش موضوعات مختلفی از مجلات و روزنامه ها انتخاب می شود که می تواند درباره ی تاریخ، هنر، معماری و… باشد و از شما انتظار می رود تا مزیت ها، معایب و نظرات شخصی خود را درباره موضوع مطرح شده بنویسید.

 

4- رایتینگ آیلتس بر چه اساسی تصحیح می‌شود؟

معیارهایی که براساس آن رایتینگ آیلتس تصحیح می‌شود عبارت است از:

دامنه گرامری و دقت(Grammatical range and accuracy)  

دامنه لغات نوشته شده (Lexical Resource)

انسجام و پیوستگی منطقی و استفاده صحیح از کلمات ربط  (Coherence and Cohesion)

میزان موفقیت در پاسخگویی به سوال مطرح شده (Task Achievement/Response)

 

5- آیا ترتیبی برای نوشتن تسک یک و دو وجود دارد؟

خیر. کاملا بستگی به خود شما دارد اما از آنجایی که نگارش تسک 1 زمان کمی می‌برد بهتر است ابتدا آن را نوشته و تمامی وقت باقی مانده را به نوشتن تسک 2 اختصاص دهید.

 

6- آیا باید تعداد کلماتی را که می نویسم بشمارم؟

خیر. این وظیفه ممتحن آیلتس است که تعداد کلمات نوشته شده در رایتینگ آیلتس را بشمارد اما قطعا شما باید به نحوی مطمئن شوید که بیشتر از حداقل کلمات نوشته‌اید. برای این کار، اولا تمارین خود را قبل از شرکت در آزمون، حتما روی برگه پاسخ نامه رایتینگ بنویسید تا بدانید که کجای کدام صفحه، با توجه به دست خط خودتان، شما حد 250 یا 150 کلمه را رد می کنید. در ضمن، با شمردن تعداد کلمات هر خط و ضرب کردن آن در تعداد خطوط، می توانید به رقمی نسبی دست بیابید.

 

7- چه ادبیاتی باید در رایتینگ آزمون آیلتس استفاده شود؟

در کل در رایتینگ آیلتس از ادبیات رسمی استفاده می شود و عبارات با فُرم کامل نوشته شده و به صورت مخفف (Doesn’t-isn’t-couldn’t-etc.) نوشته نمی شود. تنها استثنای این قضیه، نامه های غیررسمی تسک یک رایتینگ آیلتس در ماژول جنرال است.

 

 

reading1

 

 

 

8- آیا برای مشکلات نوشتاری نمره کم می‌شود؟

بله. اشتباهات نگارشی باعث کم شدن نمره می شود. بنابراین پیش از آزمون بر روی املای کلمات تمرین کرده و زمان آزمون نیز اگر املای کلمه ای را نمی دانید، بهتر است کلمه ی دیگری استفاده نمایید.

 

9- آیا رعایت درست قوانین نشانه گذاری (Punctuation) در رایتینگ آیلتس مهم است؟

بله. استفاده ی درست از علایم نگارشی به نمره ی شما افزوده و همچنین استفاده ی نادرست از نمره ی متقاضی می کاهد.

 

10- امکان گرفتن برگه اضافی در رایتینگ هست؟

بله. اگر جواب‌تان طولانی شده می‌توانید دستتان را بلند کرده و از مراقب برگه اضافی بگیرید.

 

11- اگر کمتر از 150 کلمه در تسک یک و یا کمتر از 250 کلمه در تسک دو رایتینگ آیلتس بنویسم چه اتفاقی می افتد؟

اگر متقاضی آیلتس در رایتینگ آیلتس کمتر از تعداد کلمات مشخص شده بنویسد، از نمره‌ نهایی او حداقل نیم نمره (از 9 نمره) کم خواهد شد. پس حتما از اینکه بیشتر از این تعداد می نویسید اطمینان حاصل کنید.

 

12- نمره رایتینگ آیلتس چطور بین تسک یک و تسک دو تقسیم می شود؟

یک سوم نمره متعلق به تسک یک و دو سوم متعلق به تسک دو اختصاص دارد. یعنی سه نمره برای تسک یک و شش نمره برای تسک دو.

 

reading2

 

یکی از بخش‌های چالش برانگیز در آزمون آیلتس بخش رایتینگ آیلتس است که داوطلبان بسیاری آن را یکی از مشکل‌ترین بخش‌های آزمون می‌دانند. در این مطلب سعی کردیم به تعدادی از سوالات رایجی که داوطلبان با این بخش از آزمون مواجه هستند، پاسخ دهیم. همچنین شما می‌توانید همین الان برای دسترسی به منابع مختلف آزمون آیلتس در دسته ‌بندی‌های متعدد به صفحه اصلی سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت های مهاجرت به ادرس اینترنتی www.migrationskills.ir  مراجعه کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : رایتینگ آیلتس, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 177 تاريخ : پنجشنبه 2 ارديبهشت 1400 ساعت: 18:05

سوالات متداول اسپیکینگ آیلتس

اسپیکینگ آیلتس تنها بخشی از آزمون است که در زمان جداگانه‌ای‌ برگزار و به‌صورت مصاحبه رودرو با یک ممتحن آیلتس (IELTS Examiner) انجام می‌شود. لذا طبق تجربه داوطلبان مایگریشن اسکیلز این بخش معمولا چالش برانگیز‌ترین بخش آزمون برای داوطلبان شرکت در آزمون آیلتس است.

آزمون آیلتس در قسمت اسپیکینگ از سه بخش تشکیل می‌شود، در بخش اول تعدادی سوال با موضوعات عمومی در مورد خود، خانواده، کار و تحصیل از داوطلب پرسیده شده و در بخش دوم کارتی به نام تسک کارت با یک عنوان خاص به داوطلب داده می‌شود که از او خواسته می‌شود تا در مورد آن تاپیک خاص حدود ۲ دقیقه صحبت کند و در بخش سوم نیز ممتحن سوالاتی در مورد موضوع یا موضوعات خاصی می‌پرسد. مدت زمان آزمونهای اسپیکینگ آیلتس بین 11 تا 14 دقیقه می‌باشد.

 

speaking1

 

درادامه این مقاله سعی داریم با مطرح کردن سوالات متداول درباره اسپیکینگ آیلتس و پاسخ به آنها، شما را با این بخش از آزمون آیلتس بیشتر آشنا کنیم.

 

1- در Speaking آزمون IELTS از چه موضوعاتی سوال پرسیده می شود؟

در بخش گفتاری آیلتس از موضوعات مختلفی سوال پرسیده می شود.

 

2- در اسپیکینگ IELTS چه تعداد سوال پرسیده می شود؟

در بخش اول و سوم آزمون گفتاری آیلتس، حداقل 8 سوال از جانب ممتحن پرسیده می‌شود (حدود 4 سوال بخش اول و 4 سوال بخش سوم). اما تعداد سوالی که از متقاضی آیلتس پرسیده می شود بستگی به مدت زمان صحبت کردن شما دارد. به این صورت که هر چه که پاسخ های کوتاهتری برای سوالات در نظر بگیرید سوالات بیشتری از شما پرسیده می شود.

 

3- اسپیکینگ آیلتس چطور تصحیح می‌شود؟

چهار معیار در تصحیح Speaking شما در آیلتس نقش دارند: لغات (صحت و دامنه)، گرامر (درستی و میزان اسفاده از گرامر متفاوت)، تلفظ و روان بودن صحبت کردن (Fluency)  به همراه انسجام منطقی آن.

 

4- تفاوت موضوعات بخش اول و سوم Speaking آیلتس در چیست؟

در هر دو بخش داوطلب آیلتس با Examiner به گفتگو می‌پردازند. در بخش اول ممتحن از متقاضی سوالاتی را راجع به شرایط زندگی، خانواده، دوستان، تفریحات و سرگرمی ها، برنامه‌های مورد علاقه‌اش می‌پرسد. اما بخش سوم آزمون آیلتس به این صورت است که در آن سوالات آکادمیک و علمی‌تر مطرح خواهد شد. سوالات ریزتر، علمی‌تر، تخصصی‌تر و پیچیده‌تر می شوند و پاسخ‌های متقاضی نیز باید وسیع‌تر و با جزییات بیشتری باشد.

speaking2

 

5- آیا باید در بخش دوم Speaking آیلتس دقیقا 2 دقیقه صحبت کنم؟

گفته می‌شود که در بخش دوم، حدود یک الی دو دقیقه باید صحبت شود.  اگر نمره‌ای حدود ۴ الی ۵٫۵ می خواهید، سعی کنید ابتدا به سوالات نوشته شده در زیر برگه موضوع پاسخ دهید و کمی بیشتر از یک دقیقه صحبت کنید؛ اما اگر نمره ای بالاتر از ۶ می خواهید، حتما بیشتر از یک دقیقه و نیم صحبت کرده و توانایی خود را در Fluency به همراه استفاده صحیح از ساختارهای گرامری و دامنه‌ای بزرگ و متنوع از واژگان انگلیسی نشان دهید. پس از پایان مدت زمان ۲ دقیقه ممتحن صحبت شما را قطع کرده و بخش سوم را آغاز خواهد کرد.

 

6- آیا باید در اسپیکینگ آیلتس پاسخ های طولانی به سوالات بدهم یا کوتاه؟

در پاسخ به هر سوالی که از شما پرسیده می شود، شما باید از جواب های تلگرافی بپرهیزید. برای گرفتن نمره‌ای بالاتر از فاکتورFluency، ممتحن آیلتس باید ببیند که شما تمایل دارید جواب های طولانی‌تری با توضیحات بیشتری بدهید. فراموش نکنید که هرآنچه می‌گویید در ابتدا یک ادعاست که حتی ممکن است واضح هم نباشد؛ پس باید ادعای خود را توضیح داده، شفاف‌سازی کنید و سپس به پشتیبانی از آن (مثلا با آوردن مثال) بپردازید.

 

 

اسپیکینگ آیلتس

 

7- اگر در آزمون گفتاری آیلتس سوال را متوجه نشوم چه کار کنم؟

در بخش‌های اول و سوم مهارت گفتاری آیلتس، اگر سوال را متوجه نشدید، می توانید از ممتحن درخواست کنید سوال را دوباره از شما بپرسد اما وی اجازه توضیح دادن درباره سوالات را ندارد. در بخش دوم هم سوال روی تکه کاغذی موسوم به Cue Card نوشته شده است و اگر آن را متوجه نمی‌شوید، نمی‌توانید سوالی بپرسید. سعی کنید که تعداد سوالاتتان به بیشتر از ۳ مرتبه نرسد. چراکه اگر بیشتر از ۳ دفعه سوال ممتحن را متوجه نشوید، تقریبا می‌توان گفت شما تقریبا نمره‌ای کمتر از ۵٫۵ خواهید گرفت.

 

8- آیا امکان تغییر موضوع Cue Card وجود دارد؟

خیر. سوالات در آزمون آیلتس اختیاری نیستتند. شما باید به همان موضوعی که به شما داده شده است، پاسخ بدهید. پس سعی کنید تمام تاپیک‌های رایج در اسپیکینگ آیلتس را مطالعه و تمرین کنید.

 

9- آیا بایستی به تمامی سوالات لیست شده روی Cue Card پاسخ دهم؟

اگر شما نمره‌ای زیر 6 می خواهید و در همان سطح هستید، توصیه می‌شود که به تمامی سوالات Cue Card  پاسخ دهید. اما جوابگویی به آن ها الزامی و اجباری نیست (روی برگه از فعل کمکی  Should  استفاده شده که برای پیشنهاد دادن است) و ممکن است برای نمرات بالاتر، صحبت‌های شما بُرد بزرگتری را نیز پوشش دهد.

 

10- داشتن لهجه‌ای خاص و غیراستاندارد چه تاثیری در نمره اسپیکینگ دارد؟

باید بدانید که نوع لهجه شما در نمره آیلتس تاثیرگذار نیست. اما اگر لهجه‌ی شما طوری باشد که ممتحن متوجه کلماتی که شما می‌گویید نشود، نمره‌ی شما به شدت افت پیدا خواهد کرد.

 

speaking4

 

بسیاری از داوطلبین در بخش اسپیکینگ آیلتس دلشوره و نگرانی‌های بسیاری دارن و به نوعی چالش‌برانگیز‌ترین بخش آزمون، بخش اسپیکینگ آیلتس است. امیدواریم با مطرح کردن سوالات متداول در بخش اسپیکینگ آیلتس، در جهت آشنایی بیشتر و رفع نگرانی‌های شما در این بخش از آزمون آیلتس برآمده باشیم.

همچنین شما می‌توانید همین الان برای دسترسی به منابع مختلف آزمون آیلتس در دسته‌بندی‌های موضوعی متعدد به سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت های مهاجرت به آدرس  www.migrationskills.ir مراجعه کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : اسپیکینگ آیلتس, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 179 تاريخ : پنجشنبه 2 ارديبهشت 1400 ساعت: 18:05

سوالات متداول اسپیکینگ آیلتس

اسپیکینگ آیلتس تنها بخشی از آزمون است که در زمان جداگانه‌ای‌ برگزار و به‌صورت مصاحبه رودرو با یک ممتحن آیلتس (IELTS Examiner) انجام می‌شود. لذا طبق تجربه داوطلبان مایگریشن اسکیلز این بخش معمولا چالش برانگیز‌ترین بخش آزمون برای داوطلبان شرکت در آزمون آیلتس است.

آزمون آیلتس در قسمت اسپیکینگ از سه بخش تشکیل می‌شود، در بخش اول تعدادی سوال با موضوعات عمومی در مورد خود، خانواده، کار و تحصیل از داوطلب پرسیده شده و در بخش دوم کارتی به نام تسک کارت با یک عنوان خاص به داوطلب داده می‌شود که از او خواسته می‌شود تا در مورد آن تاپیک خاص حدود ۲ دقیقه صحبت کند و در بخش سوم نیز ممتحن سوالاتی در مورد موضوع یا موضوعات خاصی می‌پرسد. مدت زمان آزمونهای اسپیکینگ آیلتس بین 11 تا 14 دقیقه می‌باشد.

 

speaking1

 

درادامه این مقاله سعی داریم با مطرح کردن سوالات متداول درباره اسپیکینگ آیلتس و پاسخ به آنها، شما را با این بخش از آزمون آیلتس بیشتر آشنا کنیم.

 

1- در Speaking آزمون IELTS از چه موضوعاتی سوال پرسیده می شود؟

در بخش گفتاری آیلتس از موضوعات مختلفی سوال پرسیده می شود.

 

2- در اسپیکینگ IELTS چه تعداد سوال پرسیده می شود؟

در بخش اول و سوم آزمون گفتاری آیلتس، حداقل 8 سوال از جانب ممتحن پرسیده می‌شود (حدود 4 سوال بخش اول و 4 سوال بخش سوم). اما تعداد سوالی که از متقاضی آیلتس پرسیده می شود بستگی به مدت زمان صحبت کردن شما دارد. به این صورت که هر چه که پاسخ های کوتاهتری برای سوالات در نظر بگیرید سوالات بیشتری از شما پرسیده می شود.

 

3- اسپیکینگ آیلتس چطور تصحیح می‌شود؟

چهار معیار در تصحیح Speaking شما در آیلتس نقش دارند: لغات (صحت و دامنه)، گرامر (درستی و میزان اسفاده از گرامر متفاوت)، تلفظ و روان بودن صحبت کردن (Fluency)  به همراه انسجام منطقی آن.

 

4- تفاوت موضوعات بخش اول و سوم Speaking آیلتس در چیست؟

در هر دو بخش داوطلب آیلتس با Examiner به گفتگو می‌پردازند. در بخش اول ممتحن از متقاضی سوالاتی را راجع به شرایط زندگی، خانواده، دوستان، تفریحات و سرگرمی ها، برنامه‌های مورد علاقه‌اش می‌پرسد. اما بخش سوم آزمون آیلتس به این صورت است که در آن سوالات آکادمیک و علمی‌تر مطرح خواهد شد. سوالات ریزتر، علمی‌تر، تخصصی‌تر و پیچیده‌تر می شوند و پاسخ‌های متقاضی نیز باید وسیع‌تر و با جزییات بیشتری باشد.

speaking2

 

5- آیا باید در بخش دوم Speaking آیلتس دقیقا 2 دقیقه صحبت کنم؟

گفته می‌شود که در بخش دوم، حدود یک الی دو دقیقه باید صحبت شود.  اگر نمره‌ای حدود ۴ الی ۵٫۵ می خواهید، سعی کنید ابتدا به سوالات نوشته شده در زیر برگه موضوع پاسخ دهید و کمی بیشتر از یک دقیقه صحبت کنید؛ اما اگر نمره ای بالاتر از ۶ می خواهید، حتما بیشتر از یک دقیقه و نیم صحبت کرده و توانایی خود را در Fluency به همراه استفاده صحیح از ساختارهای گرامری و دامنه‌ای بزرگ و متنوع از واژگان انگلیسی نشان دهید. پس از پایان مدت زمان ۲ دقیقه ممتحن صحبت شما را قطع کرده و بخش سوم را آغاز خواهد کرد.

 

6- آیا باید در اسپیکینگ آیلتس پاسخ های طولانی به سوالات بدهم یا کوتاه؟

در پاسخ به هر سوالی که از شما پرسیده می شود، شما باید از جواب های تلگرافی بپرهیزید. برای گرفتن نمره‌ای بالاتر از فاکتورFluency، ممتحن آیلتس باید ببیند که شما تمایل دارید جواب های طولانی‌تری با توضیحات بیشتری بدهید. فراموش نکنید که هرآنچه می‌گویید در ابتدا یک ادعاست که حتی ممکن است واضح هم نباشد؛ پس باید ادعای خود را توضیح داده، شفاف‌سازی کنید و سپس به پشتیبانی از آن (مثلا با آوردن مثال) بپردازید.

 

 

اسپیکینگ آیلتس

 

7- اگر در آزمون گفتاری آیلتس سوال را متوجه نشوم چه کار کنم؟

در بخش‌های اول و سوم مهارت گفتاری آیلتس، اگر سوال را متوجه نشدید، می توانید از ممتحن درخواست کنید سوال را دوباره از شما بپرسد اما وی اجازه توضیح دادن درباره سوالات را ندارد. در بخش دوم هم سوال روی تکه کاغذی موسوم به Cue Card نوشته شده است و اگر آن را متوجه نمی‌شوید، نمی‌توانید سوالی بپرسید. سعی کنید که تعداد سوالاتتان به بیشتر از ۳ مرتبه نرسد. چراکه اگر بیشتر از ۳ دفعه سوال ممتحن را متوجه نشوید، تقریبا می‌توان گفت شما تقریبا نمره‌ای کمتر از ۵٫۵ خواهید گرفت.

 

8- آیا امکان تغییر موضوع Cue Card وجود دارد؟

خیر. سوالات در آزمون آیلتس اختیاری نیستتند. شما باید به همان موضوعی که به شما داده شده است، پاسخ بدهید. پس سعی کنید تمام تاپیک‌های رایج در اسپیکینگ آیلتس را مطالعه و تمرین کنید.

 

9- آیا بایستی به تمامی سوالات لیست شده روی Cue Card پاسخ دهم؟

اگر شما نمره‌ای زیر 6 می خواهید و در همان سطح هستید، توصیه می‌شود که به تمامی سوالات Cue Card  پاسخ دهید. اما جوابگویی به آن ها الزامی و اجباری نیست (روی برگه از فعل کمکی  Should  استفاده شده که برای پیشنهاد دادن است) و ممکن است برای نمرات بالاتر، صحبت‌های شما بُرد بزرگتری را نیز پوشش دهد.

 

10- داشتن لهجه‌ای خاص و غیراستاندارد چه تاثیری در نمره اسپیکینگ دارد؟

باید بدانید که نوع لهجه شما در نمره آیلتس تاثیرگذار نیست. اما اگر لهجه‌ی شما طوری باشد که ممتحن متوجه کلماتی که شما می‌گویید نشود، نمره‌ی شما به شدت افت پیدا خواهد کرد.

 

speaking4

 

بسیاری از داوطلبین در بخش اسپیکینگ آیلتس دلشوره و نگرانی‌های بسیاری دارن و به نوعی چالش‌برانگیز‌ترین بخش آزمون، بخش اسپیکینگ آیلتس است. امیدواریم با مطرح کردن سوالات متداول در بخش اسپیکینگ آیلتس، در جهت آشنایی بیشتر و رفع نگرانی‌های شما در این بخش از آزمون آیلتس برآمده باشیم.

همچنین شما می‌توانید همین الان برای دسترسی به منابع مختلف آزمون آیلتس در دسته‌بندی‌های موضوعی متعدد به سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت های مهاجرت به آدرس  www.migrationskills.ir مراجعه کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : اسپیکینگ آیلتس, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 185 تاريخ : پنجشنبه 2 ارديبهشت 1400 ساعت: 18:03

سوالات متداول آزمون آیلتس

 

آزمون آیلتس چیست و به کمک مایگریشن اسکیلز چگونه برای سوالات مان باید جواب پیدا کنیم؟

سوالات متداول آزمون آیلتس یا پرسش های متداول آزمون آیلتس آیتمی است که اکثر سایت های حرفه ای فعال و مرتبط به آزمون های خارج ،آن را در خود گنجانده اند. لذا سوالات بسیاری در زمینه امتحان آیلتس و چگونگی کسب نمره عالی در این آزمون وجود داشته که معمولا متقاضیان آزمون آیلتس در ذهن دارند. این سوالات بهتر است قبل از شروع برنامه ریزی و خواندن مطالبی راجع امتحان ایلتس در ابتدا مرور شوند لذا در این مطلب سعی کرده ایم متداول‌ترین سوالات داوطلبین آزمون آیلتس را گردآوری کرده و به آنها پاسخ دهیم. تا داوطلب بداند که چگونه باید آزمون آیلتس را استارت بزند.

 

آزمون آیلتس

 

 

1- آیلتس چیست؟

آیلتس IELTS مخفف کلماتInteational English Language Testing System   به معنای سیستم بین‌المللی آزمون زبان انگلیسی است که میزان مهارت افراد در زبان انگلیسی را اندازه‌گیری می‌کند. . این آزمون توسط British Council و IDP استرالیا و Cambridge University  برگزار می گردد. یک امتحان جهت سنجش دانش زبان انگلیسی افرادی که قصد زندگی و یا کار در کشور هایی دارند که زبان ارتباطات آن، انگلیسی است.

 

2- چه سازمان و موسساتی نمره آزمون آیلتس را قبول دارند؟

مدرک آیلتس توسط بیش از 10000 سازمان در سراسر جهان مورد پذیرش است. این سازمان‌ها شامل دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی، دفاتر دولتی و سازمان‌های مهاجرتی، موسسات صنعتی و حرفه‌ای و شرکت‌های چند ملیتی می‌باشد.

 

3- کدام موسسات حاضر در ایران مجاز به برگزاری آزمون آیلتس می‌باشند؟

سازمان سنجش تنها مرجع صادرکننده مجوز فعالیت جهت برگزاری آزمون‌های بین‌المللی مانند IELTS در ایران می‌باشد. در حال حاضر در ایران این آزمون به طور رسمی در چندین مرکز برگزار می‌شود. در این لینک می‌توانید لیست تمام مراکز مجاز به برگزاری آزمون آیلتس را مشاهده نمایید.

 

4- آزمون آیلتس چند وقت یکبار برگزار می‌شود و من چند بار می‌توانم در آزمون شرکت کنم؟

در حال حاضر تمامی مراکز مجاز اعلام شده توسط سازمان سنجش در ایران هر ماه بین 2 تا 4 تاریخ را برای آزمون آیلتس اعلام کرده‌اند که با توجه به نسخه انتخابی‌تان می‌توانید تاریخ دلخواه خود را انتخاب نموده و اقدام به ثبت‌نام نمایید.  در مورد سوال دوم پاسخ این است که هم اکنون داوطلبان در هر ماه 4 بار می‌توانند در آزمون شرکت کنند ولی از آنجایی که از تاریخ امتحان 13 روز طول می‌کشد که نتایج به دست شما برسد، عاقلانه این است که در هر ماه یکبار در آزمون شرکت کنید.

 

5- هزینه آزمون آیلتس چقدر است؟

هر سال با توجه به نرخ ارز، مبالغ متفاوتی از سوی سازمان سنجش اعلام می‌شود. البته این مبلغ به صورت علی‌الحساب بوده و به هنگام برگزاری آزمون مابه‌التفاوت آن به اطلاع شرکت‌کنندگان خواهد رسید.

 

6- مدرک آیلتس چند سال اعتبار دارد؟

نمره آیلتس شما از زمان صدور به مدت 2 سال دارای اعتبار می‌باشد.

 

7- نمره بندی آیلتس به چه صورت است؟

در آیلتس نمره قبولی یا رد وجود ندارد. نمرات از یک تا نه درجه بندی شدند. هر موسسه یا سازمان آموزشی، سطح خودش رو برای نمرات آیلتس با توجه به نیازمندی‌های فردی در نظر می‌گیرد.

 

8- چرا دو نسخه از آزمون آیلتس وجود دارد؟ تفاوت آنها چیست؟

آزمون آیلتس دو نسخه دارد Academic و .General Training نسخه آکادمیک آزمون آیلتس برای کسانی است که می‌خواهند در یک دانشگاه انگلیسی زبان ادامه تحصیل دهند. نسخه آموزش عمومی امتحان آیلتس برای کسانی است که به قصد کار، شرکت در دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و یا مهاجرت به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مانند کانادا، استرالیا و یا نیوزلند می‌خواهند سفر کنند.

سوالات آزمون برای مهارت‌های شنیداری و گفتاری در هر دو نسخه آکادمیک و عمومی یکسان است ولی در مهارت‌های نوشتاری و خواندنی با هم تفاوت دارند.

 

9- قالب آزمون چگونه است و چقدر طول می‌کشد؟

آزمون زبان آیلتس 4 بخش دارد: بخش مهارت شنیداری (Listening) که 30 دقیقه طول می‌کشد. بخش مهارت خواندن (Reading) که 60 دقیقه طول می‌کشد. بخش مهارت نوشتاری (Writing) که 60 دقیقه طول می‌کشد و بخش مهارت گفتاری (Speaking) که حدود 11 تا 14 دقیقه طول می‌کشد.

کل زمان آزمون 2 ساعت و 45 دقیقه است که سه بخش اول آزمون یعنیListening، Reading  و Writing به صورت یک‌جا و در یک روز برگزار می‌شود و بخش  Speaking  ممکن است همان روز و یا با فاصله 7 روز قبل یا بعد از بخش اول برگزار شود.

 

آیلتس

 

 

10- در روز آزمون چه چیزهایی را می‌توانم با خودم ببرم؟

شما تنها مجاز به همراه داشتن مداد معمولی مشکی، پاک‌کن و تراش هستید. استفاده از لاک غلط‌گیر و مارکرها به هیچ عنوان مجاز نیست. باید همه چیزای اضافی رو که با خودتون آوردید قبل از رفتن به اتاق بازرسی، در جای دیگه‌ای قرار بدید. تلفن  همراه باید خاموش شود و در بخشی که توسط سرپرست مشخص شده همراه با دیگر وسایل شخصی قرار بدید. به همراه داشتن انواع وسایل الکترونیکی مثل موبایل، پخش‌کننده‌های موسیقی، جاکلیدی‌های الکترونیکی مثل ریموت‌ها و… (حتی به صورت خاموش) در جلسه آزمون، تخلف محسوب شده و موجب اخراج شما از آزمون می‌شود.

 

11- نتایج امتحانات آزمون آیلتس چه زمانی اعلام می‌شود؟

نتایج آزمون 13 روز بعد از آزمون منتشر می‌شوند که دسترسی به نتایج به صورت آنلاین نیز امکان‌پذیر می‌باشد. نتیجه آزمون شما هم به‌صورت ایمیل و هم به‌صورت پیامک برای شما ارسال می‌شود. همچنین وقتی شما برای آزمون Speaking مراجعه می‌کنید، باید آدرس پستی خود را بر روی یک پاکت پستی بنویسید که از این آدرس برای ارسال فرم گزارش آزمون (TRF)  به شما استفاده خواهد شد.

 

12- آیا امتحان آیلتس در یک روز برگزار می‌شود؟

3 مهارتListening ، Reading  و Writing در یک روز و به صورت یک‌جا برگزار می‌شود ولی مهارت Speaking ممکن است در بازه 7 روز قبل یا بعد از آزمون اصلی و با اطلاع قبلی به شما برگزار شود.

 

13- شیوه برگزاری بخش Listening آزمون آیلتس چگونه است؟

بخش Listening دارای 4 بخش آزمون است: در ابتدا آزمون‌دهندگان با دستورالعمل برگزاری این بخش آشنا شده و یک نمونه سوال نیز برای آنها به صورت صوتی پخش می‌شود. سپس شرکت‌کنندگان فرصت دارند تا سوالات بخش اول را نگاه کرده و بعد همزمان که به صدای پخش‌شده گوش می‌دهند، پاسخ‌ها را علامت بزنند. همین ساختار برای بخش‌های دو، سه و چهار هم برقرار است. این بخش حدود 30 دقیقه طول می‌کشد. در ده دقیقه پایانی، شرکت‌کنندگان باید پاسخ ها را نیز به برگه پاسخ نامه منتقل کنند.

 

14- آزمون Speaking به چه نحوی برگزار می‌شود؟

آزمون Speaking آیلتس به صورت یک گفتگوی رو در رو است که توسط آزمون‌گیرندگان مورد تأیید آیلتس انجام می‌شود. کل مکالمات بر روی ضبط کننده‌های دیجیتال ثبت می‌شوند.

 

15- چه لهجه هایی برای بخش Listening و  Speaking استفاده می‌شود؟

همانطور که می‌دانید آزمون آیلتس یک آزمون بین‌المللی است، بنابراین لهجه‌های مختلف زبان انگلیسی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

16- روز آزمون Speaking چه چیزهایی به همراه داشته باشیم؟

قبل از ورود به اتاق امتحان، اوراق هویت شما توسط مسئولین برگزاری چک می شود. پس حتما اوراق هویت معتبری که با آن ثبت نام کرده اید را به همراه داشته باشید.

 

17- آیا می‌توان در پاسخنامه بخش Listening و Speaking از خودکار استفاده کرد و آیا می‌توان در برگه سوالات این بخش‌ها  علامت زد یا یادداشتی کرد؟

در مورد سوال اول خیر. پاسخنامه شما توسط کامپیوتر تصحیح می‌شود که قادر به خواندن خودکار نیست. در مورد سوال دوم باید گفت بله. اشخاصی که پاسخنامه شما را تصحیح می کنند به هیچ وجه برگه سوالات شما را مورد بررسی قرار نمی دهند.

 

18- آیا امکان تغییر زمان آزمون پس از ثبت نام وجود دارد؟

تمامی مراکز معرفی شده توسط سازمان سنجش این امکان را برای شرکت‌کنندگان فراهم کرده‌اند که تا قبل از روز برگزاری، زمان شرکت در آزمون را تغییر دهند. البته این کار مستلزم برخی قواعد و همچنین پرداخت مبلغی وجه است. در صورتیکه آزمون‌دهنده بدون اعلام قبلی در آزمون شرکت نکند، هیچ وجهی به او برگشت داده نخواهد شد.جهت تغییر تاریخ آزمون لازم است با حوزه و مرکزی که ثبت نام را انجام داده‌اید، هماهنگی‌های لازم را انجام دهید.

 

19- آیا امکان اعتراض به نمره دریافتی وجود دارد؟

شما می‌توانید در طی 6 هفته بعد از آزمون نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام نمایید. برای این کار از شما وجهی دریافت می‌شود که در صورت صحت اعتراض شما و افزایش نمره، این وجه عودت داده خواهد شد و در غیر این صورت، وجهی به شما بازگردانده نمی‌شود.

 

سوالات متداول

 

 

امیدواریم با گردآوری این سوالات و پاسخ به آنها توانسته باشیم در جهت رفع ابهامات شما عزیزان در زمینه آزمون آیلتس کمک شایانی کرده باشیم. همچنین شما می‌توانید همین الان برای دسترسی به منابع مختلف آزمون آیلتس در دسته‌بندی‌های متعدد به صفحه اصلی سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت های مهاجرت به آدرس  www.migrationskills.ir  مراجعه کنید.

مایگریشن اسکیلز...
ما را در سایت مایگریشن اسکیلز دنبال می کنید

برچسب : سوالات متداول آزمون آیلتس, نویسنده : مایگریشن اسکیلز migrationskills بازدید : 183 تاريخ : پنجشنبه 2 ارديبهشت 1400 ساعت: 18:03